Zpět na hlavní obsah
Trénink

Domácí cvičení | Využijte běžné předměty místo činek

Domácí cvičení | Využijte běžné předměty místo činek
Alice Pearson
Autor a expert4 let Ago
Zobrazit profil Alice Pearson

Posilovny jsou možná zavřené, ale to by vám nemělo bránit v cestě za vašimi cíli. Existuje spousta způsobů, jak pracovat na svojí fyzičce – chce to jen trochu kreativity.

Naše úžasná komunita neustále vymýšlí alternativy klasických os, jednoruček a kettlebellů, a my bychom se o ně s vámi rádi podělili. Takže pokud vás cvičení s vlastní vahou zase tak moc nebere, vyzkoušejte tohle.

Curls s vodou

https://www.youtube.com/watch?v=jDMPa2rD92A&feature=emb_logo

Udržovat se fit a hydratovaný, co může být lepšího? Lahve s vodou mohou být skvělou alternativou pro jednoručky, obzvlášť pokud nemáte přístup do fitka.

Můžete je využít na spoustu cviků, abyste si zvýšili zátěž. Vyzkoušejte s nimi třeba goblet dřepy nebo upažování do stran.

Mrtvé tahy s taškou

https://www.youtube.com/watch?v=DyOODUjLvc0&feature=emb_logo

Všichni doma určitě máme zavazadlo, na které se nám teď akorát práší. Přiznejme si to, pravděpodobně ho v nejbližší době ani potřebovat nebudeme.

Takže místo toho, abyste si balili na výlet, tašku naplňte knihami nebo čímkoliv těžkým, co máte doma. Plnou tašku následně využijte místo činky na mrtvé tahy, dřepy nebo výpady – možností je nespočet.

Dřepy se psem

https://www.youtube.com/watch?v=ifc4ucpaT9M&feature=emb_logo

Žádné zvíře neutrpělo újmu při natáčení tohoto videa – jenom naše nohy po těch všech dřepech. Dost možná se jedná o nejroztomilejší cvik vůbec.

Psi jsou nejen nejlepším přítelem člověka, ale také mohou být skvělými parťáky na cvičení. Jednoduše vezměte svého chlupatého mazlíčka do náručí a dřepujte, co vám nohy stačí. Doufejme, že doma nemáte bernardýna nebo anglického mastifa.

Tricepsové dipy na židlích

https://www.youtube.com/watch?v=Jbxx9Nlrdls&feature=emb_logo

Vše, co potřebujete, jsou dvě stabilní židle, a můžete se vrátit ke svým oblíbeným tricepsovým dipům. Opravdu můžete trénovat s čímkoliv. Kreativitě se meze nekladou a může to být opravdová zábava.

A až skončíte, máte si i na co sednout – dvojitá výhra.

Co si z článku odnést

Všem nám chybí fitko, ale musíme tohoto času využít naplno a snažit se dosáhnout svých cílů.

Možná to bude chtít trochu přemýšlení a kreativity, ale trénink si můžete odjet i v pohodlí svého domova.

Alice Pearson
Autor a expert
Zobrazit profil Alice Pearson

Alice Pearson je UKVRN registrovaná nutriční specialistka and UK Anti‐Doping akreditovaná poradkyně, která obdržela bakalářský titul v oboru Výživa a magisterský titul v oboru Sportovní výživa. Zabývá se užíváním sportovních doplňků stravy pro zlepšení zdraví, fitness a sportovního výkonu. Alice má zkušenosti s prací jak s amatérskými tak elitními sportovci, včetně posytování nutriční podpory Tranmere Rovers FC a Newcastle Falcons Rugby Club. Její výživové rady jsou vždy podpořeny vědeckým výzkumem, který pravidelně čte a neustále se profesně vyvíjí a učí. . Ve svém volném čase miluje Alice cestování, chození do posilovny a čtení dobrých knih. O příběhu Alice se dočtete více zde

myprotein