Zpět na hlavní obsah
Trénink

Zavření doma? Tady je fitness inspirace pro váš feed

Zavření doma? Tady je fitness inspirace pro váš feed
Evangeline Howarth
Autor a expert4 let Ago
Zobrazit profil Evangeline Howarth

Potřebujete se trochu zasmát, nebo hledáte inspiraci na domácí cvičení? Pak jste na správném místě. Tady je naše nejoblíbenější workoutová inspirace ze světa sociálních médií, která vás rozveselí a inspiruje k pohybu, ať už jste zaseklí doma nebo ne.

Osobní trenér, který láká na balkonové workouty

Osobní trenér ze Španělska pomáhá lidem, kteří jsou zavření v karanténě, aby se nepřestávali hýbat, a to svými workouty na střeše. Tady se můžete podívat na jeho „klienty“, kteří se toho účastní na svých balkonech.

https://www.instagram.com/p/B9t6I20oHRq/?utm_source=ig_embed

Někdo by rád tenis?

Tihle chlapci nedovolí, aby jim izolace překazila tenis. Ano, nejsou zrovna Federer, ale oceňujeme tenhle kreativní způsob, jak si zkrátit dlouho chvíli a jak vnést něco nového do téhle tradiční hry.

https://twitter.com/MirPAK5/status/1239491837708185601?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1239491837708185601&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.myprotein.com%2Fthezone%2Ftraining%2Fstuck-at-home-fitness-inspo%2F

Pekáč buchet se dělá v kuchyni – nebo na balkoně        

V Itálii nezabránila karanténa tomu, aby si rodiny užily společný nedělní oběd. Jídlo a zpěv na balkoně, zdá se, krmí jejich tělo i duši.

https://www.instagram.com/p/B9xJhNvg4ih/?utm_source=ig_embed

#WashYourHands Challenge

Naši ambasadoři se také zapojili do akce. @reevhd přišel s fitness challenge, která má zajistit, aby si lidi myli ruce dostatečně dlouho. Opřete se o zeď a sledujte to:

https://www.instagram.com/p/B918S43l--W/?utm_source=ig_embed

#WashYourHands Dance

Chcete si najít nový způsob pohybu a zkrátit si dlouhou chvíli? Proč se nenaučit tenhle Wash Your Hands tanec a nenatočit ho na TikTok? Tahle písnička původně pochází z Vietnamu a musíme uznat, že je docela chytlavá. Podívejte se zde.

Jedna pro sběratele toaletního papíru

Máte víc toaletního papíru, než momentálně potřebujete? @joe_ashworth přišel s novou výzvou, která vás zabaví – dokážete se trefit do oše?

Co si z článku odnést

Pokud máte spoustu času a nevíte, co s ním, proč nepřijít s nějakou vlastní vnitřní fitness výzvou nebo workoutem? Podělte se s námi.

Evangeline Howarth
Autor a expert
Zobrazit profil Evangeline Howarth

Evangeline se účastnila sportovních soutěží již od mládí. Jako kvalifikovaná RYA instruktorka jízdy na malých závodních lodích rozumí důležitosti správné výživy pro zvládnutí extrémních a vytrvalostních sportů, především díky její zkušenosti s týmy Velké Británie a vedením a trénováním prvního týmu její univerzity.

Ve svém volném čase miluje Evangeline běh - především maratony. O víkendech ji můžete najít u vodních sportů nebo při výšlapu do kopců. Její ideální večer je strávený HIIT tréninkem nebo dřepy v posilovně před tím, než si připraví nějaké pálivé jídlo s hromadou zeleniny - mňam!

Přečtěte si více o Evangelininých zážitcích zde.

myprotein