Zpět na hlavní obsah
Styl

Moje ulice, můj styl – nová kolekce pánského oblečení tak dobrá, že nemůže zůstat ve fitku

Moje ulice, můj styl – nová kolekce pánského oblečení tak dobrá, že nemůže zůstat ve fitku
Lauren Dawes
Autor a expert5 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Abychom představili naši zbrusu novou kolekci pánského oblečení, udělali jsme projednou odvážný krok ven z posilovny.

Víme, že trénování je jen součástí celé cesty a že opravdový progres nemůže být měřen pouze tím, kolik sérií a opakování dokážete udělat. Klíč ke zdravému a šťastnému životu je balanc – a to znamená, že fandíme jak rest days, tak leg days.

To je důvod, proč je naše #MyStreetsMyStyle kampaň o tom, abychom viděli naši partu prezentovat tyhle zbrusu nové kousky na místech, která pro ni hodně znamenají.

Tady jsou některé z našich nejoblíbenějších z celého světa.

Alex Beattie, UK

Alexův outfit:

Clément Pouyatos, Francie

„Do tohohle města jsem se zamiloval už před třemi lety. Poprvé jsem sem přišel studovat a poté jsem o něm zjišťoval víc a víc. Je to velice dynamické město – plné studentů, plné života, a je to velmi krásné místo pro život.“

Clémentův outfit:

Miguel Camarena, Španělsko

„Moje nejoblibenější místo v Madridu je Madrid Rio. A všichni moji sledující to ví, protože tu trávím veškerý svůj čas!“

Miguelův outfit:

Gooerki, Německo

„Berlín, město, které dýchám – atmosféra, která mě pohání.“

Gooerkiho outfit:

Guy, Taiwan

„Tohle je můj nejoblíbenější park v Taipei. Možná pro většinu lidí nevypadá nijak zvláštně, ale pro mě je to perfektní místo na relaxování pryč od všeho toho ruchu. Ať prší nebo svítí slunce, rád se parkem procházím a užívám si ten čas se šálkem kávy.“

Guyův outfit:

Chcete vidět víc? Tady je každá kolekce trochu více do detailů.

Neon Signature

Tahle kolekce je trefa do černého  - s trendy neonovými detaily, každý kousek je vyroben ze 100% bavlny a střižený tak, aby poskytl pohodlí každý den. V nabídce: mikina s kapucou, tričko,tank,tepláky,kraťasy a mikina bez kapuci.

 

Pace

Buďte v čele s Pace – tahle kolekce udrží krok s čímkoliv, ať už je to silový trénink nebo nedělní relax. V nabídce: tepláky a pulover s ½ zipem.

Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein