Zpět na hlavní obsah
Recepty

Proteinový francouzský toust z croissantů

Proteinový francouzský toust z croissantů
Lauren Dawes
Autor a expert3 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Ani nevíme, jak začít popisovat tenhle snídaňový recept.

Jako kdyby francouzský toust sám o sobě nebyl dost lahodný, Niall Kirkland ho posunul na další úroveň a přeměnil ho na velký zapečený croissant.

A to je něco, co si vaše nejen víkendová snídaně zaslouží – navíc díky nějaké té odměrce našeho Impact Whey Proteinu do sebe dostanete potřebnou dávku bílkovin.

Počet porcí: 8

https://www.youtube.com/watch?v=FgPoDM1h7Zc&feature=emb_logo

Ingredience

Postup

  1. Předehřejte troubu na 175 stupňů.
  2. Ve velké míse smíchejte vejce, vanilkový protein a mléko. Pak přidejte skořici, sůl, muškátový oříšek a prášek do pečiva a smíchejte, dokud se vše nespojí.
  3. Rozpulte croissanty, každý kousek namočte do proteinové směsi a vyskládejte do velké zapékací mísy tak, aby se kousky překrývaly.
  4. Přelijte zbytek směsi přes croissanty, posypte nakrájenými jahodami a borůvkami, zakryjte a nechte 15 minut nasáknout.
  5. Odkryjte a pečte 30 minut, dokud nebudou okraje zlatavé a křupavé, ale croissanty stále měkké uvnitř.
  6. Vyndejte z trouby a ihned podávejte přelité Sirupem bez cukru.

Nutriční informace

Na jednu porci

Kalorie 287kcal 135 kalorií z tuku
% Doporučeného denního množství *
Tuky 15g 23%
Sacharidy 25g 8%
Bílkoviny 13g 26%
Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein