Zpět na hlavní obsah
Naši ambasadoři

Oslavujeme každé tělo – tady je důvod proč

Oslavujeme každé tělo – tady je důvod proč
Joni McMullen
Autor a expert7 měsíců Ago
Zobrazit profil Joni McMullen

Potřebujete zdravou dávku body positivity? Nehledejte dál, je tu @sophiegotsleeved.

Před pár lety se Sophie vydala na cestu za zdravím, když měla operaci na zmenšení žaludku, aby překonala svou závislost na jídle. Od té doby byla schopna znovu objevit svou vášeň pro cvičení a zhubla víc než 50kg.

Teď je šťastná a zdravá a využívá svou platformu na Instagramu, aby bojovala za podporu žen, aby se milovaly a ocenily svá těla pomocí cvičení a zdravé stravy.

Důležitost inkluzivity

Sophie nedávno poprvé spolupracovala s MP Activewear. Naneštěstí byl tento milník zastíněn zdánlivým návratem trendu „heroin chic“ – nezdravého trendu z devadesátek definovaného bledou kůží, tmavými kruhy pod očima a vyzáblou postavou.

Sophie zápasila s tělesnou dysmorfií a imposter syndromem celý svůj život. A tato oslava nezdravých tělesných standardů to ještě ztížila. Těla přichází ve všech tvarech a velikostech, není žádný špatný nebo správný způsob.

V instagramovém postu Sophie odpověděla na článek oslavující návrat tohoto trendu:

„Vyrůstat ve větším těle je těžké. Psychicky i fyzicky je to zátěž. Každý vás obviňuje, jako když prostě jíte příliš mnoho čokolády. Většina lidí vás lituje, jako když je s vámi něco špatně, protože nejste štíhlí.“

I přes to nedovolila, aby to příliš ovlivnilo její sebevědomí nebo náladu:

„Dívat se na ty fotky mě naplňuje pýchou, že můžu reprezentovat ‚opravdové tělo‘, element společnosti, po kterém jsou média poslední dobou tak zoufalá. Moje celulitida, povislá kůže, strie – všechny komponenty, bez kterých bych to nebyla já.“

Oslava každého těla

Misí MP Activewear je být inkluzivní a dostupný pro každého, bez ohledu na jejich velikost. Reprezentace každého tělesného typu je něco, co s tím přichází ruku v ruce, a na čem opravdu záleží obzvlášť v době, kdy se v médiích o body image hovoří v tak negativním světle.

Spolupráce s MP Activewear bylo pro Sophie prvním focením pro kampaň a je to něco, co by si „nikdy ani nedokázala představit, natož být dostatečně statečná na to, říct ano!“

Sophie se s námi podělila, co jí dodává sílu sdílet její fitness story: „Moje sebevědomí se zvyšuje pokaždé, když odejdu ze setu a vím, že jsem přinesla něco jiného, odvážného a především opravdového do tohoto e-světa.“

Pořiďte si Sophiin look:

Co si z článku odnést

Sophie je inspirací pro všechny, kteří si myslí, že nikdy nemohou překonat své potíže s body image. Tvrdě pracuje na tom, aby byla zdravá a šťastná, nedovolí ostatním, aby rozhodovali, která těla jsou in a která ne. Jak říká ve svém instagramovém postu: „F vaše tělesné standardy“.

Joni McMullen
Autor a expert
Zobrazit profil Joni McMullen
myprotein