Zpět na hlavní obsah
Doplňky stravy

Vytvořeno pro vrcholný výkon | Objevte naši řadu Myprotein Pro

Vytvořeno pro vrcholný výkon | Objevte naši řadu Myprotein Pro
Jennifer Blow
Autor a expert5 let Ago
Zobrazit profil Jennifer Blow

Toto je nabídka, která pozvedne Váš trénink. Naše řada Myprotein Pro spojuje přelomové výzkumy a nejlepší ingredience. Vytvořeno průkopnickými technologiemi a vědecky připraveno pro nakopnutí Vašeho výkonu – můžete se vrátit silnější.

 

PhaseTech

PhaseTech je další generací sportovní výživy. Použitím pokročilého systému dodávání látek prostřednictvím aktivních perliček jsme vyvinuli unikátní směsi s postupným uvolňováním látek, které Vás udrží silnější po delší dobu. Zde je přehled toho, co najdete v řadě PhaseTech.

 

THE Pre-Workout+

Vystřelte se do nových výšek s THE Pre-Workout+ — ideální směs klinicky prověřených ingrediencí, které zvyšují výkon a dostanou Vás daleko za Vaše předchozí limity.

PhaseTech™ kofeinové perličky znamenají nejen to, že Vás tato směs naplní energií, ale několik nakopnutí – pomůže Vám dostat se i přes řadu těch nejtvrdších tréninků.

K tomu jsme přidali pumpu, VASO6™ a extrakt z bobulí hlohu. Bylo prokázáno, že je 10x účinnější než arginin, takže se připravte na opravdové výsledky1-2.

 

THE Amino+

Před tréninkem pro napumpování? Během tréninku pro doplnění energie? Po tréninku pro regeneraci? Kdykoliv si THE Amino+ vezmete, vždy půjde o ultimátní suplement.

PhaseTech™ perličky obsahují BCAA, přidaný leucin a glutamin, což znamená syntézu bílkovin ve svalech po delší dobu, díky postupnému uvolňování. Výsledkem toho je snížení rozpadu bílkovin a zlepšení růstu svalů3. Ucítíte to od prvního opakování po poslední.

Pro ještě lepší nabití pro trénink jsme přidali KSM-66® Ashwaganda – přírodní rostlinu, která prokazatelně zlepšuje náladu a snižuje stres související se cvičením4, díky čemuž jde o ideální doplněk.

 THE Whey+

Toto je ten proteinový prášek, který si Vaše tréninky zaslouží. THE Whey+ dělá víc, než že jen pokryje základní potréninkové potřeby živin, obsahuje kombinaci GroPlex™ a BCAA PhaseTech™ perliček a také přidaný leucin a glutamin, to vše smíchané v jednom vysoce kvalitním syrovátkovém izolátu.

GroPlex™ může znít komplikovaně, ale jednoduše řečeno je to směs rychle stravitelných hydrolyzovaných syrovátkových bílkovin a pomalu stravitelného micelárního kaseinu. To znamená instantní doplnění bílkovin a postupné dlouhodobé doplňování v době poté.

Spojení GroPlex™ a PhaseTech™ znamená, že THE Whey+ nabízí prodlouženou dobu pro absorpci bílkovin a aminokyselin – výsledkem toho je prodloužená syntéza bílkovin ve svalech, což je skvělá zpráva pro maximalizaci růstu a regenerace5-7.

 

THE Whey

Zde je další prémiová proteinová směs, kterou si můžete přidat do Vašeho seznamu oblíbených přípravků.

Thewhey™ je volbou šampiónů, nabízí 25 g vysoce kvalitních bílkovin, 3 g leucinu, 5 g glutaminu a méně než 2 g sacharidů.

Také jsme přidali MyZyme™ — expertně vyvinutou směs enzymů, které pomohou Vašemu tělu štěpit a absorbovat bílkoviny efektivněji pro růst a údržbu svalů8.

Navíc obsahuje Lacprodan® HYDRO.Power, což je hydrolyzovaná super rychle vstřebatelná syrovátka – svaly dostanou zásobu bílkovin ihned po konzumaci pro nastartování procesu regenerace9.

 

 

 

 

Carb Crusher

Vytvořeno pro zničení Vašich chutí na sladké, tato sametová, jemná tyčinka Vás udrží na cestě za skutečnými výsledky.

Toto je nepřekonatelná svačinka s nízkým obsahem cukru, která obsahuje 21 g bílkovin, 100 % doporučené denní dávky esenciálních vitamínů a minerálů a pouze 2,7 sacharidů. To znamená, že můžete mít příjem bílkovin bez špatných cukrů. Svačení nikdy nevypadalo takhle kvalitně.

Ať milujete ořechy nebo chuť ovoce, naše lahodné příchuti znamenají, že se nikdy nebudete nudit s tou stejnou proteinovou tyčinkou. Zabalte si je do své tašky do posilovny, použijte je, když udeří chuť na sladké a už nikdy nebudete muset dělat kompromisy v chuti.

 

Co si z článku odnést

S nejlepší výrobou, naše řada Myprotein Pro Vás pokaždé dovede k úspěšnému tréninku. Díky nejkvalitnějším živinám posunou naše pokročilé směsi sportovní výživu na další úroveň.

 

 

 

Zdroje

1 U.S. Patent No 6,706,756 BI, Fig.7

2 Rigelsky, J. and Sweet, B. (2002). Hawthorn: pharmacology and therapeutic uses. American Journal of Health-System Pharmacy, 59(5), pp.417-422.

3 Blomstrand, E., Eliasson, J., Karlsson, H. K., & Köhnke, R. (2006). Branched-chain amino acids activate key enzymes in protein synthesis after physical exerciseThe Journal of nutrition136(1), 269S-273S.

4 Mishra, L. C., Singh, B. B., & Dagenais, S. (2000). Scientific basis for the therapeutic use of Withania somnifera (ashwagandha): a reviewAlternative medicine review5(4), 334-346.

5 Shimomura, Y., Murakami, T., Nakai, N., Nagasaki, M., & Harris, R. A. (2004). Exercise promotes BCAA catabolism: effects of BCAA supplementation on skeletal muscle during exercise. The Journal of nutrition134(6), 1583S-1587S.

6 Blomstrand, E., Eliasson, J., Karlsson, H. K., & Köhnke, R. (2006). Branched-chain amino acids activate key enzymes in protein synthesis after physical exercise. The Journal of nutrition136(1), 269S-273S.

7 Esmarck, B., Andersen, J. L., Olsen, S., Richter, E. A., Mizuno, M., & Kjær, M. (2001). Timing of postexercise protein intake is important for muscle hypertrophy with resistance training in elderly humans. The Journal of physiology535(1), 301-311.

8 Norton, L. E., & Layman, D. K. (2006). Leucine regulates translation initiation of protein synthesis in skeletal muscle after exercise. The Journal of nutrition136(2), 533S-537S.

9 Hansen, M., Bangsbo, J., Jensen, J., Bibby, B. M., & Madsen, K. (2015). Effect of whey protein hydrolysate on performance and recovery of top-class orienteering runners. International journal of sport nutrition and exercise metabolism25(2), 97-109.

Naše články slouží k informativním a vzdělávacím účelům, v žádném případě neslouží jako zdravotní rady. V případě nejasností v užívání doplňků stravy a suplementů nebo v případě radikální změny Vašich stravovacích návyků, se nejdříve poraďte s odborníkem na zdraví nebo kvalifikovaným nutričním poradcem.

Jennifer Blow
Autor a expert
Zobrazit profil Jennifer Blow

Jennifer Blow je naše nutriční specialistka registrovaná u UKVRN, což je britský registr kompetentních a kvalifikovaných nutričních profesionálů. Má tituly Bachelor of Science in Nutritional Science a Master’s of Science by Research in Nutrition a nyní se specializuje na použití sportovních suplementů pro zdraví a fitness, podložené důvěryhodným výzkumem.

Jennifer byla citována nebo zmíněna jako nutriční specialista v řadě významných publikací jako Vogue, Elle a Grazia pro její expertní znalost významu výživy pro cvičení a zdravý životní styl.

Její zkušenosti sahají od práce s NHS na testech o zásazích do výživy po specifický výzkum suplementace omega 3 mastnou kyselinou a také vlivu fast foodu na zdraví, což bylo prezentováno na výroční konferenci Nutrition Society . Jennifer se podílí na řadě akcí pro profesní rozvoj, aby měla jistotu, že její znalosti zůstanou na vysoké úrovni. Přečtěte si více o zkušenostech Jennifer zde.

Ve svém volném čase Jennifer ráda chodí po horách a jezdí na kole. Z jejích příspěvků poznáte, že ráda dokazuje, že zdravá strava nemusí znamenat život o hladu.

myprotein