Zpět na hlavní obsah
Doplňky stravy

25 nejlepších fitness dárků pro něj | Vánoce 2020

25 nejlepších fitness dárků pro něj | Vánoce 2020
Lauren Dawes
Autor a expert3 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Zlomilo mu srdce, když se zavřela fitka? Trpěl odloučením od činek? Pak si myslíme, že víme, co mu letos o Vánocích udělá radost.

Každý si v roce 2020 zaslouží být trochu rozmazlovaný a pokud váháte, co koupit milovníkovi fitness, kterého máte ve svém životě, my vám s tím pomůžeme.

Dali jsme dohromady 25 top tipů na vánoční dárky pro muže.

Pokud mu chcete darovat nějaké sportovní oblečení, podívejte se na Liama z LSJTV, který vám představí jeho nejoblíbenější kousky.

https://www.youtube.com/watch?v=5udix72t8ng&feature=emb_logo

1. Myprotein vánoční box

Náš limitovaný vánoční box obsahuje dobroty a fitness nezbytnosti za skvělou cenu. A navíc v tolik elegantním zlatém designu.

Darujte mu Impact Whey Protein v příchuti Golden, naše tolik milované Golden šestivrstvé tyčinky, kovový zlatý shaker a ručník na ruce.

2. Velocity kraťasy

Velocity je naše zatím nejtechničtější kolekce, perfektní do šatníku každého milovníka sportu.

Rychleschnoucí látka z nich dělá perfektní kousek na HIIT tréninky nebo zimní běh. A jejich látka, která se dá natáhnout do 4 směrů, poskytuje maximální pohyblivost a pohodlí.

3. Panel čepice

Doplňte jeho tréninkový outfit naší Panel čepicí.

Stylová khaki barva a praktické větrací otvory, tahle čepice je perfektní do fitka i do každodenního života.

4. Reflexní ponožky

Tyhle kompresní tréninkové ponožky jsou perfektní na běh brzy ráno nebo procházky pozdě večer. Měkké a pohodlné a navíc ho udrží v bezpečí. Perfektní dárek k Vánocům, protože bez ponožek by to přece nebylo ono.

5. Litrový shaker

Znáte muže, který nikdy není spokojený se svým proteinovým shakem? Musí si denně dělat 2 nebo dokonce 3? Tohle by rozhodně mělo být na seznamu dárků.

Náš litrový shaker vykouzlí jemné gainer shaky, náhrady jídla nebo standardní proteinové shaky. Přichází v klasické černé barvě.

6. Gym Barrell taška

Každý potřebuje pořádnou tašku do fitka. A není nic lepšího, než si pořídit novou.

Takže pokud znáte muže, který do fitka chodí se starou odrbanou taškou, darujte mu letos naši Gym Barrell tašku. Má popruh přes rameno a poutka do ruky, je super prostorná a určitě vykouzlí úsměv na jeho tváři, až si ji rozbalí pod stromečkem.

7. Odporové gumy

Domácí tréninky se teď nevyhnuly většině z nás. A odporové gumy jsou důležitou součástí toho všeho.

Příjemce tohoto dárku bude moci dělat spoustu různých cviků a cítit to extra pálení, které odporové gumy přináší.

8. Alpha men multivitaminy

Vápník, vitamín D, selen, vitamín B5, biotin a přírodní extrakty udrží muže vašeho života v top formě v každodenním životě.

Každý nadšenec do zdraví bude za tenhle dárek určitě vděčný.

9. Tribulus Terrestris kapsle

Tenhle suplement je perfektní pro každého muže, který se chce pořádně hecnout ve fitku, zvedat těžší váhy a zvládnout více opakování. Perfektní, pokud znáte muže, který potřebuje trošku nakopnout (co se týče výkonu, samozřejmě).

10. L-DMAE prášek

Máte ve svém životě nějaké vegany či vegetariány? Náš DMAE prášek, což je něco, co přirozeně najdete v malém množství v olejnatých rybách, je zcela vhodné pro vegany a vegetariány.

DMAE přispívá k normálnímu metabolismu tuku a skvěle se hodí jako přídavek do ranního shaku.

11. Kreatin

Doplněk stravy, který skutečně funguje a tvoří klíčovou součást suplementačního plánu mnohých z nás. Tenhle dárek udělá každému milovníkovi fitness určitě radost.

12. Šestivrstvé tyčinky

6 vrstev lahodné, měkké křupavé proteinové dobroty, to tvoří naše šestivrstvé tyčinky. Perfektní dezert třeba i po štědrovečerní večeři pro ty, kteří budou potřebovat nahnat bílkoviny.

13. Clear Whey a Clear Vegan

Svěží a šťavnatý a v řadě různých příchutí včetně Dračího ovoce a Pomeranče a manga, s obsahem 20g bílkovin v Clear Whey a 10g v Clear Vegan Proteinu.

Může to být také skvělý vánoční koktejlový mixer.

14. Arašídové máslo

Pro všechny milovníky arašídového másla. Naše kilové balení arašídového másla jim vydrží přes Vánoce i Silvestr.

15. Posilovač úchopu

Pokud znáte muže, který preferuje praktické dárky, tenhle je pro ně.

Pokud potřebují něco, co jim pomůže udělat progres ve fitku, náš posilovač úchopu pomůže zvýšit sílu v ruce, zápěstí a předloktí, perfektní součást domácího tréninku.

16. Trhačky

Tyhle trhačky jsou polstrované pro extra pohodlí a lepší úchop a kontakt s osou třeba při mrtvém tahu.

Takže pokud znáte někoho, kdo se neustále snaží překonat svůj osobní rekord, pravděpodobně se jim trhačky budou hodit, ideální na těžké zvedání.

17. Tekutá křída

Naše tekutá křída pomáhá předcházet pocení dlaní a zlepšit tak sílu úchopu. Vhodný pro různé druhy tréninku a vzpírání.

Darujte svému muži tekutou křídu a pomozte mu začít nový rok silně.

18. Regenerační míček

Pokud znáte někoho, kdo si neustále stěžuje na bolavé svaly, tyhle problémy jim můžete pomoci vyřešit tímto malým míčkem.

Náš regenerační míček je určený na masáž, zlepšení krevního oběhu a prevenci zranění a bolesti svaů. Perfektní pro ty, kteří tráví hodně času u stolu nebo naopak těžkými tréninky.

19. Pánské pantofle

Měkké pantofle pro maximální pohodlí a snížený tlak na namáhané části chodidla, navíc s vycpaným páskem pro extra komfort a stabilitu.

Tyhle pantofle jsou perfektní na rest day.

20. Pánské Essentials ¾ podvlékací legíny

Nabízí solidní podporu během každého opakování, stejně tak jako pot odvádějící technologii a rychleschnoucí látku. Tyhle legíny jsou praktické pro každý trénink. Ploché švy redukují podráždění pokožky a spolu s elastickou gumou tak z legín dělají prakticky druhou kůži.

21. Trénikové rukavice

Přichází ve 4 různých velikostech, perfektní na domácí tréninky nebo zvedání činek ve fitku. Skvěle padnou a budou tak ideálním dárkem pro každého.

22. BCAA prášek

BCAA jsou jedním z nejužívanějších doplňků stravy ať už pro milovníky vytrvalostního tréninku, tak zvedání činek.

Naše příchuť Gin Tonik bude perfektní na zpestření vánoční suplementace. I největší fitness fanatici si zaslouží o Vánocích gin a tonik.

23. Plněné cookies

20g bílkovin na sušenku, která je navíc stejně tak lahodná, jako ta klasická.

Doporučujeme obzvlášť příchuť čokoláda karamel, která se perfektně hodí k Vánocům.

Naše články slouží k informativním a vzdělávacím účelům, v žádném případě neslouží jako zdravotní rady. V případě nejasností v užívání doplňků stravy a suplementů nebo v případě radikální změny Vašich stravovacích návyků, se nejdříve poraďte s odborníkem na zdraví nebo kvalifikovaným nutričním poradcem.

Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein