Zpět na hlavní obsah
Doplňky stravy

25 top fitness dárků pro ženy | Vánoce 2020

25 top fitness dárků pro ženy | Vánoce 2020
Lauren Dawes
Autor a expert3 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Už pomalu slyšíme rolničky a cítíme vůni skořice ve vzduchu. To znamená, že je čas nakupovat vánoční dárky.

Obzvlášť v roce 2020 nikdo nechce pobíhat po obchodech týden před Vánoci a urputně shánět ten perfektní dárek. Letos si je radši nechte doručit až domů.

Ještě jsme vám to usnadnili tím, že jsme připravili seznam tipů na dárky pro všechny milovnice fitness, které jim zaručeně udělají radost.

Tohle je náš kompletní průvodce našimi top dárky pro ženy k letošním Vánocům.

Podívejte se na naše top kousky oblečení pro dámy od Amber Smith nebo semi_fitfoodie, která je známá na Instagramu a připravila si haul se svými top kousky.

https://www.youtube.com/watch?v=gKNNqK5Ntww&feature=emb_logo

1. Myprotein Vánoční box

Náš golden vánoční box je perfektním dárkem pro všechny milovnice fitness ve vašem životě.

Box obsahuje Impact Whey Protein v příchuti Golden, naše milované Golden vrstvené tyčinky, zlatý shaker a ručník na ruce.

2. Composure set – legíny a sportovní podprsenka

Pro všechny milovnice jógy světa, naše Composure kolekce je tím perfektním dárkem.

Legíny vytvořeny z na dotek jemné látky a elegantní design sportovní podprsenky. Composure set jednoznačně potěší každou jogínku.

3. Medvídci na vlasy, pokožku a nehty

Obsahují zinek, biotin, vitamíny C a B6, zaručeně dárek, který rozzáří.

S příchutí borůvek jsou tihle medvídci stejně tak lahodní, jako výživní.

4. Multivitamínoví gumídci

Multivitamínoví gumídci jsou perfektním dárkem pro každého milovníka fitness. Obsahují mocnou směs 11 vitamínů a minerálů a mají neodolatelnou jahodovou příchuť, takže si je nikdy nezapomenete vzít.

5. Odporové gumy

Odporové gumy nikdy nebyly vhodnějším dárkem.

Vylepšete její domácí tréninky setem dobrých odporových gum, které si bude moci přidat do svého domácího fitness vybavení.

6. Kovový shaker

Perfektní alternativa k obvyklému plastovému shakeru, náš kovový shaker vykouzlí hladký shake pokaždé, navíc stylově. Každá dáma ve vašem životě vám za tenhle dárek jistě poděkuje.

7. Composure taška na jógu

Composure taška na jógu změní život každé milovnici jógy. Má speciální místo na podložku na jógu a místo na spoustu dalších nezbytností.

8. Clear Whey nebo Clear Vegan

Pokud ženy vašeho života preferují něco ovocnějšího než je klasický proteinový shake, clear protein je tou správnou volbou.

S příchutěmi jako Dračí ovoce, Broskvový čaj a Pomeranč a mango, a navíc v syrovátkové i vegan verzi zkrátka nemůžete udělat chybu.

9. Whey nebo Sójový Isolate

Pro milovnice krémového, jemného proteinového shaku bude náš klasický Whey nebo Soy Isolate ideálním dárkem pod stromeček.

Vyzkoušejte třeba sváteční příchuť Slaný karamel v obou těchto verzích.

10. Double Dough Brownie

Vánoce jsou o dobrotách, ale pokud znáte někoho, kdo si hlídá makra i o svátcích, Double Dough Brownie je tím perfektním dárkem.

Každá milovnice čokolády si ho zamiluje, ale fitness nadšenkyně ho budou zbožňovat.

11. Plněná sušenka s trojitou čokoládou

Když už je řeč o dobrotách, naší Triple Chocolate Plněná sušenkou se rozhodně zavděčíte každému, komu ji věnujete. Měkké čokoládové nebe s 20g bílkovin v jedné porci rozhodně vykouzlí úsměv na tváři každého, kdo ho dostane. Navíc máme verzi i pro naše veganky, takže nikdo nepřijde zkrátka.

12. Proteinová pomazánka

Pořádná vrstva Proteinové pomazánky na vánočce vykouzlí úsměv na tváři každému.

Ať už má ráda Bílou čokoládu, Mléčnou čokoládu nebo Čokoládu a lískový oříšek, máme něco pro všechny.

13. Beauty kolagen shoty

Rychlá dávka kolagenu, kyseliny hyaluronové, biotinu a selenu, která podpoří vlasy, pokožku a nehty vaší milované. Všechno tohle přichází v příchutích Kokos a ananas nebo Citron – rozhodně něco pro milovnice péče o pleť.

14. Foam roller

Základní vybavení pro každého milovníka fitka, navíc teď ještě populárnější pro domácí workouty. Perfektní dárek pro každou ženu, která se věnuje činkám, běhání nebo jakémukoliv vytrvalostnímu sportu.

15. Olej z tresčích jater

Olej z tresčích jater je základním suplementem pro spoustu lidí, co si hlídají zdraví, jelikož podporuje srdeční funkci a normální krevní tlak. Tak své milované dopřejte tříměsíční zásobu tohoto doplňku.

16. BCAA

Pokud chce žena vašeho života maximalizovat svou regeneraci po jakémkoliv tréninku, od zvedání činek po běh, darujte jí BCAA.

Naše příchuť Gin a Tonik bude určitě její nová oblíbená. Ideální na Vánoce.

17. Šestivrstvá proteinová tyčinka

Pro všechny svačinkové královny bude Šestivrstvá tyčinka tím správným dárkem. 20g bílkovin a spousta křupavých a měkkých vrstev, optimální potréninková odměna.

Jedinou otázkou zůstává, jestli má ráda Narozeninový dort, Arašídové máslo, Chocolate Sundae nebo Matcha?

18. FlavDrops

Dává si vaše milovaná k snídani ovesnou kaši? Nebo palačinky? Nebo rády hledají způsoby, jak si zpestřit vaření a pečení? Naše FlavDrops jsou na to ideální.

Bez kalorií a plné chuti, naše FlavDrops přichází v řadě příchutí, včetně Čokolády a arašídového másla, Bílé čokolády, Jahody a Lískového oříšku, a spousty spousty dalších.

19. MP baseballová čepice

Tahle čepice je rozhodně něco pro dámy, které jsou rády nenápadné.

Naše baseballová čepice je perfektním dárkem do gymu nebo na běhání. Stylová, praktická a ležérní.

20. Podložka na jógu

Ať už znáte oddanou jogínku nebo jestli prostě potřebuje něco, na čem se může pohodlně protahovat, podložka na jógu je perfektním dárkem.

21. Pouzdro na běhání

Tohle je pro všechny naše milovnice běhu.

Náš opasek s pouzdrem na běhání má nastavitelné pouzdro na telefon, abyste ho nemuseli nosit v ruce. Konec riskování rozbitého displeje o chodník.

22. Bezešvé seamless legíny a sportovní podprsenka

Darujte pohodlí s našimi bezešvými seamless legínami a sportovní podprsenkou.

Perfektní pro všechny stylové milovnice fitka.

Tato kolekce vytvaruje křivky a zajistí sebevědomí při tréninku. Vyberte si z řady barevných odstínů a najděte její favority.

23. 1kg arašídového másla

Tohle je pro všechny, kdo milují pořádnou vrstvu arašídového másla na toustu nebo třeba v kaši. To by jim mělo na chvilku vydržet.

Naše arašídové máslo je zcela přírodní. Perfektní.

24. Power bunda

Každý venkovní trénink o Vánocích a Silvestru potřebuje Power budu.

Takže pokud znáte ženu, která miluje zimní běh nebo HIIT trénink na zahradě, tahle Power bunda je perfektním dárkem.

Vyberte si buď černou nebo oxblood červenou.

25. Carb Crusher ochutnávkový box

The Carb Crusher ochutnávkový box je perfektní pro všechny nerozhodné dámy.

Naše Carb Crusher obsahují 20g bílkovin na jednu tyčinku a k tomu 20 esenciálních vitamínů a minerálů. A to všechno v lahodné, křupavé a přesto měkké tyčince.

 

Naše články slouží k informativním a vzdělávacím účelům, v žádném případě neslouží jako zdravotní rady. V případě nejasností v užívání doplňků stravy a suplementů nebo v případě radikální změny Vašich stravovacích návyků, se nejdříve poraďte s odborníkem na zdraví nebo kvalifikovaným nutričním poradcem.

Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein