Zpět na hlavní obsah
Styl

Designérův výběr: Zlatý hřeb této sezóny | Zdůraznění prvků

Designérův výběr: Zlatý hřeb této sezóny | Zdůraznění prvků
Lauren Dawes
Autor a expert4 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Naši designéři neustále pracují, aby vás vybavili tím nejlepším sportovním oblečením a trendy volnočasovými kolekcemi – a tuhle sezónu nasadili laťku zase o něco výš.

Jsme nadšení, že vám můžeme představit zbrusu nový výběr nezapomenutelných kousků oblečení a že vám můžeme představit první z „prvků“ v našem kalendáři oblečení; kov.

Kov byl inspirací za novými přírůstky tento měsíc, jelikož se designéři rozhodli soustředit se na život ve městě a na letní venkovní cvičení.

Teď, když jste oblečení viděli v akci, omrkněte top kousky od naší senior designérky Anny Jarvey.

Pánské

Dry-Tech Infinity Tank top a tričko

Slova designérky:

„Náš nejprodávanější tréninkový top prošel proměnou. Úplně stejně odvádí pot a má stejný antibakteriální materiál, ale vylepšený design a je trošku delší, aby vás stále zakrýval při každém protažení. A samozřejmě přichází tuto sezónu s vylepšenou nabídkou barev – moje nejoblíbenější je Červený melír!“

Coordinates Joggers

Slova designérky:

„Tohle je pohodlí a styl v jednom. Boční kapsy byly inspirovány nejnovějším užitkovým trendem a charakteristické logo je také značkou naší kvality – vygooglete si to!

Barvy Quarry vás provedou letními měsíci až do podzimu a navíc přidají barevný nádech těm všem bílým a černým tričkům, která už máte ve skříni.“

 

Dámské

Kolekce Metallic

Slova designérky:

Absolutně není pochyb o tom, že kolekce Metallic je tu hlavní hvězdou. Dle mého názoru jde o nejlépe kombinovatelný outfit do fitka, který jsme kdy vytvořili – splňuje všechny trendy podmínky pro tuhle sezónu, a to v jakékoliv kombinaci.

Metallic kraťasy jsou funkční dvojvrstvé šortky, které vás budou krýt v jakékoliv pozici nebo protažení, a jsou zakončeny luxusní metalicky vypadající látkou. Jemné logo, měkká elastická guma v pase a detaily v barvě rose gold je opravdu oživují.

Metalická asymetrická sportovní podprsenka přináší skvělé krytí a detail v podobě vyříznutého proužku na jednom rameni je jednoduchý, ale výsledkem je něco opravdu speciálního.

A na konec, naše Metalické panelové legíny. Jsou vyrobeny se stejnou luxusní metalickou látkou v lichotivém designu, který zahrnuje širokou saténovou gumu v pase. Střih s vysokým pasem z nich dělá dokonalou kombinaci spolu s Energy Crop topem – ukážete trochu té kůže, aniž byste se příliš odhalovala.

Celou tuhle kolekci bych si zvolila v barvě Tmavě červená – nemůžu se nabažit téhle bohaté vínové barvy.“

Pokud vás tohle neinspirovalo k tomu si pořídit pár nových kousků (nebo celý nový set), pak nevíme, co víc by mohlo…Zamiřte do Novinek právě teď.

Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein