Zpět na hlavní obsah
Recepty

Proteinové pomazánky třikrát jinak

Proteinové pomazánky třikrát jinak
Lauren Dawes
Autor a expert4 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Na stupnici 1-10, jak velkou závislost na našich Proteinových pomazánkách jste si už vytvořili?

Nejnovějším přírůstek do naší fantastické svačinové rodiny #TreatWithoutTheCheat jsou lahodné čokoládové alternativy pomazánek s přidáním vysoce kvalitního syrovátkového proteinu, takže přináší 21g bílkovin na 100g.

Díky dramaticky sníženému obsahu cukru o 87% oproti alternativám ze supermarketu jsou perfektním řešením, jak zahnat chutě na sladké, aniž byste se museli cítit jakkoliv provinile, když vaše lžička náhodou zabloudí do skleničky…

Rádi věnujeme pozornost takovým revolučním produktům jako je tento, a proto jsme dali dohromady 3 rychlé a snadné recepty, díky kterým si svou Proteinovou pomazánku můžete vychutnat ještě víc. Podívejte se sami.

1) Toust s čokoládou a banánem

Někdy prostě v životě není nad klasiku. Každý ví, že kombinace jemné čokoládové pomazánky a sladkých plátků banánu na horkém toustu vítězí na celé čáře, nemá smysl to popírat.

Toust s čokoládou a banánem

Co potřebujete:

Co s tím:

  1. Doufáme, že jste v životě nedošli takhle daleko, aniž byste věděli, jak udělat toust. Však to znáte – opečte, namažte, zdobte, snězte.

2) Palačinky s bílou čokoládou a malinami

Bílá čokoláda prostě přidává extra lahodný efekt – a přesně tak bychom popsali tyhle výborné palačinky. Namazané pěknou porcí naší Proteinové pomazánky v příchuti bílá čokoláda budou hezky slaďoučké, což se bude perfektně doplňovat s jemnou kyselostí čerstvých malin.

Palačinky s bílou čokoládou a malinami

Co potřebujete:

Co s tím:

  1. Nejprve si udělejte jednoduché palačinkové těsto tak, že smícháte vejce, mouku a mléko.
  2. Na pánvičce si rozehřejte trochu oleje a nalijte tam palačinkové těsto. Smažte pár minut z každé strany, nebo dokud nebudou mít zlatavou barvu.
  3. Až budete mít usmaženo, namažte pořádnou vrstvou Proteinové pomazánky (Bílá čokoláda), zarolujte a opakujte.
  4. Posypte palačinky malinami, a pokud chcete ještě něco trochu luxusnějšího, polijte trochou rozehřáté Proteinové pomazánky v příchuti bílá čokoláda. Stačí dát pár lžiček do hrníčku nebo malé misky a dát do mikrovlnky na 10-20 sekund.

3) Čokoládovo-lískooříškové brownies ze tří ingrediencí

Tyhle brownies jsou až směsně jednoduché na přípravu a rozhodně rychlejší, než kdybyste se vydali do obchodu, abyste zahnali chuť na dezert po večeři. Vše, co potřebujete, je pár vajec, trocha mouky a sklenička naší dokonalé Proteinové pomazánky v příchuti čokoláda a lískový oříšek. Jednoduché.

Čokoládové brownies

Co potřebujete:

Co s tím:

  1. Předehřejte troubu na 175 stupňů.
  2. Do velké mísy dejte vejce a dobře prošlehejte. Přidejte mouku a míchejte, dokud se směs nespojí.
  3. Přidejte do směsi celou Proteinovou pomazánku (Čokoláda a lískový oříšek).
  4. Dobře promíchejte, dokud se všechny ingredience zcela nespojí – měla by být vcelku hustá, jako lepivé těsto.
  5. Poté přendejte směs do dobře vymazané formy. Za pomoci zadní strany lžíce uhlaďte, aby byla směs rovnoměrně rozprostřená.
  6. Pečte 15 minut, vyndejte z trouby a nechte zchladnout. Nakrájejte na čtverce a vychutnávejte!

Nemůžete se rozhodnout, který z receptů zkusit dřív? Pořiďte si všechny 3 příchutě najednou v našem exkluzivním Trio Boxu Proteinových pomazánek.

Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein