Zpět na hlavní obsah
Recepty

Mangovo kokosový Clear Whey puding

Mangovo kokosový Clear Whey puding
Emily Wilcock
Autor a expert2 let Ago
Zobrazit profil Emily Wilcock

Jsou u vás kamarádi na grilovačce. Svítí slunce. Máte zásobu burgerů, párků, brambor, ale je čas na dezert. Každý říká, že je plný, ale když uvidí, co je v nabídce, možná změní názor. Dezert se sní. Všichni se osvěží. Ptají se, kde jste našli recept. A vy odpovíte: „Je to speciál od @healthy_floflo.“

Počet porcí: 6

https://www.youtube.com/watch?v=CG23vbXChm8&feature=emb_logo

Ingredience

  • 1 sáček želatiny
  • 120ml light kokosového mléka
  • 1 a ½ odměrky Mango a kokos Clear Whey
  • 1 mango (čerstvé nebo z plechovky)

Postup

  1. Nejprve dejte do mísy mango a Clear Whey.
  2. Rozmixujte tyčovým mixérem, dokud nebude směs úplně hladká.
  3. Vezměte hrnec a přidejte mléko a sáček želatiny, pár minut počkejte, než želatina udělá svoje kouzlo.
  4. Dejte na plotnu na nízkou teplotu a míchejte, dokud se želatina zcela nerozpustí.
  5. Přidejte proteinový prášek s mangem a dobře zamíchejte.
  6. Na plech dejte silikonové formičky a nalijte do nich směs.
  7. Nechte v ledničce čtyři hodiny odstát.

Nutriční informace

Na jednu porci

Kalorie 60
Tuky 1.6g
Sacharidy 5.4g
Bílkoviny 6.5g
Emily Wilcock
Autor a expert
Zobrazit profil Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein