Zpět na hlavní obsah
Doplňky stravy

Slavte s Myprotein X Swizzels | Narozeninové dobroty s nízkým obsahem cukru a vysokým obsahem bílkovin

Slavte s Myprotein X Swizzels | Narozeninové dobroty s nízkým obsahem cukru a vysokým obsahem bílkovin
Evangeline Howarth
Autor a expert4 let Ago
Zobrazit profil Evangeline Howarth

Může být těžké najít svačinky pro speciální příležitosti, které jsou stále v souladu s vašimi cíli. Spíš bychom měli říct, že to bylo těžké – až doteď.

Abychom oslavili našich sladkých šestnáct, dali jsme se dohromady se Swizzels, abychom vytvořili nové příchutě, které vám rozhodně dají důvod k oslavě.

Přesně tak – klasické pochoutky z dětství přenesené do dvou našich nejpopulárnějších produktů. Na tohle se můžete těšit.

Drumstick Vrstvená proteinová tyčinka

Víme, že miiiiiiiiilujete naše Šestivrstvé proteinové tyčinky – a my taky. Proto byly tím prvním, co jsme museli se Swizzels vytvořit. Přinášíme vám příchuť Drumstick. Nemáte zač.

Pokud jste naši Šestivrstvou proteinovou tyčinku ještě nevyzkoušeli, tak zaprvé – kde jste byli celou tu dobu?! A zadruhé, déle už bez vyzkoušení této dobroty nebudete chtít být. Tahle tyčinka má 6 lahodných vrstev, bílkoviny, sacharidy a vlákninu, jasný favorit ještě dřív, než ji vůbec vyzkoušíte.

Možná si říkáte, jak taková dobrota pro nás může být dobrá – obsahuje 20g bílkovin a esenciální minerály, vápník a měď.

Chcete oslavit naše narozeniny stylově? Vychutnejte si naši zbrusu novou Drumstick Šestivrstvou proteinovou tyčinku.

Myprotein Clear Whey Isolate X Swizzels

Náš nejoblíbenější osvěžující proteinový nápoj bude tohle léto ještě větší a lepší.

Přinášíme vám 4 nové příchutě založené na nejoblíbenějších Swizzels pochoutkách, takže můžete uspokojit chutě na sladké a zůstat na cestě za svými fitness cíli zároveň.

Náš Clear Whey Isolate vyhrál cenu jakožto „Nejlepší produkt sportovní výživy“ na European Specialist Sports Nutrition Awards 2019, ale my víme, že i osobní rekord se vždycky dá vylepšit.

Pokud jste Clear Whey ještě nezkoušeli, je to opravdová pochoutka. Víme, že naše krémové shaky nejsou pro každého, takže proč místo toho nezkusit šťavnatý osvěžující proteinový drink?

Stále je nabitý porcí 20g bílkovin a má nízký obsah cukru – jasný vítěz, co se týče gym gains.

A proč si z něj neudělat třeba ledovou tříšť? Rozmixujte s ledem a vytvořte si opravdu sladkou a osvěžující potréninkovou dobrotu.

Nové lahodné příchutě omrkněte níže…

Clear Whey Parma Violets příchuť

Ať už si tuhle sladkou příchuť rádi vychutnáváte ve svém oblíbeném koktejlu nebo ve formě bonbónů, tenhle nejnovější přírůstek do Clear Whey rodiny vás zaručeně osvěží po každém náročném tréninku.

Clear Whey Refreshers příchuť

Tahle ikonická příchuť vás přenese zpátky do dětství – je to perfektní způsob, jak si po tréninku ještě víc zlepšit náladu. Tahle příchuť je skvělá na výrobu domácí želatiny nebo jednoduše smíchaná s ledově studenou vodou – a je jasné, že vás osvěží.

Clear Whey Love Hearts příchuť

Ačkoliv jste možná tyhle malé bonbónky podsouvali vašim nejoblíbenějším lidem, tuhle příchuť si budete chtít nechat pro sebe. Díky téhle chuti se ještě více zamilujete do toho pocitu po tréninku, kdy si budete sladce zapíjet nový osobák.

Clear Whey Drumstick příchuť

Tohle je chuť, kterou si vychutnávaly generace po celém světě – a teď si ji můžete vychutnat ve formě osvěžujícího clear whey nápoje. Série Swizzels příchutí by bez této nebyla kompletní. Pokud vám nestačí Drumstick Šestivrstvá tyčinka, pak byste měli rozhodně vyzkoušet i tenhle shake.

Co si z článku odnést

Neexistuje lepší způsob, jak oslavit našich sladkých šestnáct, než s našimi oblíbenými nostalgickými chutěmi. Víme, že je těžké vybrat si pouze jednu, takže proč je nezkusit všechny ve jménu narozeninových oslav?

Naše články slouží k informativním a vzdělávacím účelům, v žádném případě neslouží jako zdravotní rady. V případě nejasností v užívání doplňků stravy a suplementů nebo v případě radikální změny Vašich stravovacích návyků, se nejdříve poraďte s odborníkem na zdraví nebo kvalifikovaným nutričním poradcem.

Evangeline Howarth
Autor a expert
Zobrazit profil Evangeline Howarth

Evangeline se účastnila sportovních soutěží již od mládí. Jako kvalifikovaná RYA instruktorka jízdy na malých závodních lodích rozumí důležitosti správné výživy pro zvládnutí extrémních a vytrvalostních sportů, především díky její zkušenosti s týmy Velké Británie a vedením a trénováním prvního týmu její univerzity.

Ve svém volném čase miluje Evangeline běh - především maratony. O víkendech ji můžete najít u vodních sportů nebo při výšlapu do kopců. Její ideální večer je strávený HIIT tréninkem nebo dřepy v posilovně před tím, než si připraví nějaké pálivé jídlo s hromadou zeleniny - mňam!

Přečtěte si více o Evangelininých zážitcích zde.

myprotein