Kyselina Jablečná
Co je Kyselina Jablečná?
Kyselina jablečná je velice blízká kyselině citrónové, vitamínu C, který se přirozeně nachází v řadě potravin včetně zelených jablek. Kyselina Jablečná může být velice trpká a hořká a je mnoho let využívána na dochucení v řadě sladkostí. Kyselina jablečná je kyselina pocházející převážně z ovoce a přirozeně se nachází v řadě rostlin, převážně jablkách.
Výhody Kyseliny Jablečné
Kyselina jablečná se přirozeně v malém množství vyskytuje v řadě potravinách, ale pro její maximální účinek je nutné ji suplementovat. Kyselina jablečná v prášku obsahuje 100% Kyselinu jablečnou.
Pro koho je Kyselina Jablečná vhodná?
Kyselina jablečná by měla být v zájmu především těch, kdo trénují vytrvalostní běhy nebo cyklistiku. Jako doplněk stravy doporučujeme konzumaci 800 mg denně společně s jídlem.
Stravovací návyky našich zákazníků jsou pro nás extrémně důležité. Přestože tento výrobek obsahuje ingredience vhodné pro vegany, tak byl vyroben v továrně, kde jsou vyráběny produkty z mléka a mohlo dojít k minimální křížové kontaminaci.