Guar Gum
Co je to Guma Guar?
Guarová guma je mletý endosperm guarových bobů, roční luštěniny. Primární funkce guarové gumy je zahušťování a slouží jako emulgátor v mnoha potravinách. Má neutrální vůni a chuť a je jí možno použít na spojování ingrediencí.
Výhody Guma Guar
Guarová Guma je bezlepkové potravinářské zahušťovadlo, stabilizátor a emulgátor vylepšující konzistenci.
Pro koho je Guma Guar vhodná?
Guarová guma je ideální pro každého, kdo potřebuje zahušťovadlo, emulgátor a zpevňující látku do pečení, džemů a želatiny, polévek, salátových dresinků, omáček, sirupů, džusů a mléčných produktů. Může se také použít jako nízkokalorické zahušťovadlo za účelem náhrady škrobu, sirupů a cukru.
Poznámka: Tato rostlina by měla být konzumována pouze s příslušným množstvím tekutiny. Nedoporučujeme užívat lidem se střevní obstrukcí.
Výživové potřeby všech našich zákazníků jsou pro nás velmi důležité. I když jsou všechny suroviny v tomto produktu vhodné pro veganskou stravu, berte prosím na vědomí, že ve stejném objektu se také zpracovávají mléčné prášky a v malém rozsahu může dojít k vzájemné kontaminaci.
Často kupované společně