Zpět na hlavní obsah
Recepty

Pop Roll Proteinové Tiramisu

Pop Roll Proteinové Tiramisu
Lauren Dawes
Autor a expert3 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Pokud milujete tiramisu, budete milovat i tuhle proteinovou verzi.

Potřebujete zahnat chuť na sladké něčím rychlým, jednoduchým a plným bílkovin? Tenhle úžasný recept od Nialla Kirklanda to splňuje všechno.

Využil naše nové Pop Rolls, které se jistě brzy stanou stálicí ve vašem špajzu, jakožto základ této lahodné dobroty. Mají nízký obsah cukru, vysoký obsah bílkovin a mají méně než 100 kcal na jednu tyčinku – a to je paráda, no ne?

S neodolatelnými vrstvami jemné krémové náplně a bohatého, kávou nasáklého čokoládového piškotu budou tyhle tiramisu skleničky rozhodně game changer. Připravte si lžičky!

Počet porcí: 3

https://www.youtube.com/watch?v=qzmB73B3RNE&feature=emb_logo

Ingredience

Postup

  1. V míse smíchejte mascarpone, řecký jogurt, protein a FlavDrops, dokud se vše nespojí.
  2. Rozbalte Pop Rolls a obě nakrájejte na tenké plátky a poté odřízněte dva velké plátky ze středu, takže budete mít dva velké a dva tenké plátky.
  3. Zalijte instantní kávu vroucí vodou a zamíchejte. Každý kousek Pop Roll na několik sekund do kávy namočte a přendejte do skleničky, ve které budete dezert podávat.
  4. Dejte 4 kousky Pop Roll na dno, na to dejte 2 lžíce proteinové mascarpone směsi, dále další vrstvu Pop Rolls a proteinové směsi.
  5. Ozdobte kousky Pop Roll a nastrouhanou hořkou čokoládou. Dobrou chuť!

Nutriční informace

Na jednu porci

Kalorie 358kcal 171 kalorií z tuku
% Doporučeného denního množství *
Tuky 19g 29%
Sacharidy 17g 6%
Bílkoviny 26g 52%
Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein