Zpět na hlavní obsah
Naši ambasadoři

Jeff Seid | Jeho motivace, jak se stal naturálním profi bodybuilderem, jak se přidal do týmu Myprotein

Jeff Seid | Jeho motivace, jak se stal naturálním profi bodybuilderem, jak se přidal do týmu Myprotein
Jennifer Blow
Autor a expert3 let Ago
Zobrazit profil Jennifer Blow

Přemýšlíte někdy o tom, že půjdete ven sami? Věříte si dostatečně na to, abyste vybudovali značku kolem svého jména a životního stylu – takovou, ke které budou lidé vzhlížet?

Myslíte, že dokážete přeměnit svoje ambice v atletice na úspěch na soutěžích? A nejen to, otočit se a začít hereckou kariéru, stát se autorem, být ve videohrách, začít svou vlastní physique classic a nasbírat miliony followerů nadšených do fitness z celého světa?

Jen pár lidí tohle dokáže. Ale je to přesně to, co hráč fotbalu ze střední školy v Seattlu dokázal poté, co dokončil střední školu – a neskutečně se mu to vyplatilo. Tolik, že už určitě víte, o kom je řeč.

A pokud ne, je načase vám se seznámit. Dovolte nám představit nejnovějšího člena týmu Myprotein, Jeffa Seida.

https://www.youtube.com/watch?v=v4eOhOuYjzs&feature=emb_title

Seznamte se s Jeffem Seidem

Svou fitness cestu začal v pouhých 11 letech. Jeff svou vášeň pro bodybuilding našel díky prosté lásce k tréninkům. Začal s nimi, když dostal set činek od svých rodičů k 11. narozeninám.

„Trénoval jsem 6 dní v týdnu celé roky jenom proto, že jsem to miloval.“ Říká Jeff.

„Bylo mi okolo 16, když jsem objevil fitness průmysl při brouzdání internetem, a uvědomil jsem si, že roky mojí tvrdé práce by mě mohly v životě posunout na další úroveň.“

„Další úroveň“ to však ani zdaleka nevystihuje. Jeff se stal nejmladším IFFB profesionálem vůbec ve svých 19 letech a s tím také profesionálem v bodybuildingu.

Poté, co se stal profesionálem, vyhlédl si Jeff soutěž Mr. Olympia. Aby zde mohl soutěžit, musel Jeff projít sérií kvalifikačních soutěží po celé zemi i v zahraničí, během čehož nasbíral mnohá vítězství.

Jeff se kvalifikoval na Mr. Olympia v roce 2016 po svém velkém vítězství na Stockholm Pro. Naneštěstí si Jeff titul Mr. Olympia domů neodvezl. Naštěstí však má správný mindset, co se týče vyrovnávání se s prohrami.

„Nedovolil jsem, aby mě to odradilo. Uvědomil jsem si, že se musím připravovat tvrději. Musím držet striktnější dietu. Musím trénovat tvrději.“ Říká Jeff.

„Musíte si uvědomit, že se v životě ocitnete i v horších bodech, což vás nakonec posílí.“

Nicméně cesta na Olympii byla přínosná. Jeff zdokumentoval celou svou cestu na svém YouTube kanále a využil tuto platformu k vybudování základny sledovatelů, kteří oceňují estetický trénink a jeho osobnost.

Nyní miliony fanoušků Jeffa Seida sledují na sociálních sítích. Ačkoliv většina těchto fanoušků pochází z USA, podařilo se mu nabrat na neskutečné popularitě v další zemi – v Indii.

A zde se Jeffův celoživotní sen začal plnit.

„Všichni soutěžící bodybuildeři sní o hostování jejich vlastní soutěže,“ říká Jeff. A přesně to se mu podařilo.

Minulý leden pořádal Jeff svou vlastní physique soutěž v Bombaji v Indii, The Jeff Seid Classic, které se zúčastnilo přes tisíc lidí. To není špatné na někoho, kdo se narodil skoro 8 tisíc mil daleko.

Jeff Seid a Myprotein

Jeff se poprvé k Myprotein dostal na BodyPower, největším sports fitness a výživovém expu v UK v roce 2013.

I přes to, že tam vystavovala každá velká značka sportovní výživy, Jeff si nejvíc zapamatoval tuto z Manchesteru.

„Byla tam jedna značka, která skutečně vyčnívala. Byl to Myprotein. Byli dominantní,“ říká Jeff.

„Máme rok 2020 a oni pořád vedou a stala se z nich ještě profesionálnější a spolehlivější společnost. Jejich produkty jsou nejlepší a ten výběr je neskutečný! Nikdy jsem neviděl společnost s více top produkty.“

Sledujte náš blog příští týden a dozvíte se, které Myprotein produkty jsou Jeffovy nejoblíbenější.

Vítej v Týmu

Jeff se mohl spojit s jakoukoliv značkou sportovní výživy, ale vybral si nás. A my jsme pyšní na to, že ho můžeme přivítat v našem týmu.

Společně poháníme ambice naší komunity atletů a fitness nadšenců po celém světě – komunity, která čítá 10 milionů silných.

Jennifer Blow
Autor a expert
Zobrazit profil Jennifer Blow

Jennifer Blow je naše nutriční specialistka registrovaná u UKVRN, což je britský registr kompetentních a kvalifikovaných nutričních profesionálů. Má tituly Bachelor of Science in Nutritional Science a Master’s of Science by Research in Nutrition a nyní se specializuje na použití sportovních suplementů pro zdraví a fitness, podložené důvěryhodným výzkumem.

Jennifer byla citována nebo zmíněna jako nutriční specialista v řadě významných publikací jako Vogue, Elle a Grazia pro její expertní znalost významu výživy pro cvičení a zdravý životní styl.

Její zkušenosti sahají od práce s NHS na testech o zásazích do výživy po specifický výzkum suplementace omega 3 mastnou kyselinou a také vlivu fast foodu na zdraví, což bylo prezentováno na výroční konferenci Nutrition Society . Jennifer se podílí na řadě akcí pro profesní rozvoj, aby měla jistotu, že její znalosti zůstanou na vysoké úrovni. Přečtěte si více o zkušenostech Jennifer zde.

Ve svém volném čase Jennifer ráda chodí po horách a jezdí na kole. Z jejích příspěvků poznáte, že ráda dokazuje, že zdravá strava nemusí znamenat život o hladu.

myprotein