Zpět na hlavní obsah
Doplňky stravy

Pořiďte si tyhle zbrusu nové Impact Week produkty

Pořiďte si tyhle zbrusu nové Impact Week produkty
Lauren Dawes
Autor a expert2 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Jelikož se nám první Impact Week tak vydařil, rozhodli jsme se ho uspořádat znovu, abyste se mohli připravit na přicházející podzim. Pokud je tohle váš první Impact Week, můžete očekávat velké slevy, zbrusu nové produkty a návrat vašich favoritů.

My v Myproteinu milujeme trošku té nostalgie, takže jsme se tenhle Impact Week přesunuli do devadesátých let. A abychom odemkli tyhle vzpomínky na dětství, máme pro vás skvělé příchutě, které vás budou bavit. Tady jsou všechny nové produkty a oblíbené produkty, na které se tento Impact Week můžete těšit.

Powder Rangers Clear Whey Mighty Morphina

Nemohli bychom mít Impact Week s tématem devadesátek, aniž bychom do něj nezahrnuli šest nejikoničtějších superhrdinů desetiletí, no ne?

Představujeme Powder Rangeres. Šest zbrusu nových příchutí Clear Whey, každá jakožto pocta jednomu Power Rangerovi.

Černý rybíz pro Black Ranger, černá třešeň pro Red, citronový sherbet pro Yellow, ananas a grep pro Pink, modrá malina pro Blue a kyselí gumídci pro Green.

A pokud si nemůžete vybrat, zkuste Powder Ranger Sample Box, který obsahuje vzorek každé z příchutí, takže si budete moci najít svého favorita.

Swizzels Clear Protein je zpátky

Nejenže se nám stýská po devadesátkách, ale také po našich Swizzels příchutích. Tak jsme je přivedli zpátky.

Čtyři ikonické Swizzels příchutě vám pomohou pohánět vaše cíle pomocí skvěle chutnajícího proteinu. Parma Violets, Drumstick, Love Hearts a Refreshers jsou opět k dostání ve formě Clear Whey.

Nezapomněli jsme ani na naše vegan zákazníky a Drumstick a Refreshers jsou nyní dostupné také jakožto Clear Vegan Protein.

Pro ty, kteří suplementují kolagen, máme navíc Clear Collagen v příchuti Drumstick pouze po dobu Impact Weeku.

Nezapomeňte na svačinku…

Nemysleli jste, že tímto končíme, že ne? Museli jsme přivést zpátky také Swizzels Layered Bar. Pokud jste vrstvenou tyčinku ještě nezkoušeli (kde jste byli celou tu dobu?!), jsou vyrobené ze šesti lahodných vrstev chutí a obsahují vlákninu a 20g bílkovin.

Pro všechny, kteří mají radši takovéhle sladkosti než čokoládu.

BCAA…s příchutí

Nejenže jsme přivedli zpátky naše oblíbené Swizzels produkty, ale také jsme je rozšířili na BCAA. BCAA neboli aminokyseliny s větveným řetězcem jsou známé jakožto stavební bloky bílkovin. Pomáhají stimulovat syntézu svalových bílkovin a pomáhají udržovat svaly a zlepšovat výkon.

A tohle všechno teď můžete mít také v Drumstick a Refreshers příchuti.

Co si z článku odnést

Ať už jste milenial užívající si nostalgii spojenou s dětstvím, Gen Z hledající něco nového nebo prostě chcete vyzkoušet novou příchuť proteinu, tyhle limitované produkty jsou tu pro vás.

Mlsejte stylově s Layered Bar, vylepšete svůj leg day díky BCAA nebo si oslaďte potréninkový nápoj Clear Proteinem. Ale ať už je vaše motivace jakákoliv, nenechte si ujít tyhle skvělé Impact Week nabídky.

Naše články slouží k informativním a vzdělávacím účelům, v žádném případě neslouží jako zdravotní rady. V případě nejasností v užívání doplňků stravy a suplementů nebo v případě radikální změny Vašich stravovacích návyků, se nejdříve poraďte s odborníkem na zdraví nebo kvalifikovaným nutričním poradcem.

Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein