Zpět na hlavní obsah
Recepty

3 nepřekonatelné recepty na banana bread

3 nepřekonatelné recepty na banana bread
Lauren Dawes
Autor a expert4 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Nezáleží na tom, v kolik hodin prohlížíte sociální sítě, je nám jasné, že pokaždé na vás vyskočí něčí čerstvě upečený banana bread.

A když je nemůžete porazit, přidejte se k nim – je to tak?

Dali jsme dohromady některé z našich nejlepších receptů na banana bread, které můžete vyzkoušet. A když máme teď tolik volného času v kuchyni, nic vám nebrání je dovést k dokonalosti všechny.

1. Čokoládový banana bread s nízkým obsahem cukru

Každý ví, že nejjednodušší způsob, jak posunout váš banánový chlebíček na další úroveň, je štědrá porce čokoládových peciček.

Tenhle jednoduchý recept od našeho krále kuchyně Nialla Kirklanda obsahuje pouze zlomek rafinovaného cukru oproti jiným dortům a sušenkám. Všechna sladká chuť pochází z banánů a trošky medu – takže se nemusíte cítit provinile, když si dáte další kousek.

Recept najdete zde.

2. Banana bread s cheesecake náplní

Ano, čtete správně. Jestli jste si mysleli, že banánový chlebíček už nemůže být lepší, naše spojení dvou dezertů vás vyvede z omylu.

Díky dvěma odměrkám našeho nejprodávanějšího Impact Whey Proteinu jde podle nás o nejlahodnější proteinovou pochoutku, kterou jsme kdy měli to potěšení ochutnat. A díky našemu Sirupu bez cukru je jeho obsah cukru velice nízký!

Recept najdete zde.

3. Vegan banana bread

Tenhle lahodný recept využívá pohankovou mouku, což znamená, že tenhle veganský recept je zároveň vhodný pro všechny, kteří trpí intolerancí lepku.

Patří k němu také krémová poleva z kokosového mléka, což se počítá jako extra dávka potěšení.

Recept najdete zde.

Co si z článku odnést

Teď je perfektní čas upéct si něco dobrého – a tyhle lahodné recepty na banánový chlebíček rozhodně splňují všechny podmínky chutné svačinky.

Jen bychom dodali, že není povinností výsledky sdílet na Instagramu. Ale pokud chcete, proč ne.

Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein