Zpět na hlavní obsah
Recepty

Proteinový banana bread s cheesecake náplní

Proteinový banana bread s cheesecake náplní
Jennifer Blow
Autor a expert4 let Ago
Zobrazit profil Jennifer Blow

Tenhle banana bread s cheesecake náplní je skvělou zdravou snídaní, pre- nebo post-workoutovým jídlem nebo zdravou sladkou odpolední svačinkou.

S naším Sirupem bez cukru je to zaručeně pochoutka s nízkým obsahem cukru a díky vanilkovému  Impact Whey Proteinu je to skvělá odměna, která vás zasytí a uspokojí všechny chutě.

https://www.youtube.com/watch?v=HadGTCVdS-0&feature=emb_logo

Počet porcí: 10

Čas přípravy: 5 minut

Čas pečení: 45 minut

Celkový čas: 50 minut

Ingredience

Na banana bread:Na cheesecake náplň:

Postup

  1. Nejprve předehřejte troubu na 180 stupňů.
  2. Poté si připravte těsto na banana bread. Ve střední misce rozmačkejte banány, přidejte vejce, sirup bez cukru a změklý kokosový olej.
  3. Přidejte mouku, Impact Whey Protein a prášek do pečiva a promíchejte, dokud se směs nespojí (malé hrudky budou stále vidět). Dejte stranou.
  4. Nyní si připravte náplň. Smíchejte vejce, cream cheese, sirup bez cukru a Impact Whey Protein.
  5. Polovinu těsta na banana bread nalijte do vymazané formy. Na těsto nalijte náplň a rovnoměrně rozetřete. Na náplň nalijte zbytek těsta na banana bread.
  6. Pečte zhruba 45 minut, nebo dokud se těsto nepřestane lepit na špejli. Doba pečení závisí na vaší troubě, tak banana bread bedlivě sledujte!
  7. Nechte zchladnout 15 minut před podáváním.
  8. Nakrájejte na 10 kousků a vychutnejte si ho!

Nutriční informace

Na jednu porci

Kalorie 156kcal 54 kalorií z tuku
% Doporučeného denního množství *
Tuky 6g 9%
Sacharidy 16g 5%
Bílkoviny 10g 20%
Jennifer Blow
Autor a expert
Zobrazit profil Jennifer Blow

Jennifer Blow je naše nutriční specialistka registrovaná u UKVRN, což je britský registr kompetentních a kvalifikovaných nutričních profesionálů. Má tituly Bachelor of Science in Nutritional Science a Master’s of Science by Research in Nutrition a nyní se specializuje na použití sportovních suplementů pro zdraví a fitness, podložené důvěryhodným výzkumem.

Jennifer byla citována nebo zmíněna jako nutriční specialista v řadě významných publikací jako Vogue, Elle a Grazia pro její expertní znalost významu výživy pro cvičení a zdravý životní styl.

Její zkušenosti sahají od práce s NHS na testech o zásazích do výživy po specifický výzkum suplementace omega 3 mastnou kyselinou a také vlivu fast foodu na zdraví, což bylo prezentováno na výroční konferenci Nutrition Society . Jennifer se podílí na řadě akcí pro profesní rozvoj, aby měla jistotu, že její znalosti zůstanou na vysoké úrovni. Přečtěte si více o zkušenostech Jennifer zde.

Ve svém volném čase Jennifer ráda chodí po horách a jezdí na kole. Z jejích příspěvků poznáte, že ráda dokazuje, že zdravá strava nemusí znamenat život o hladu.

myprotein