Doprava zdarma od 1500 Kč Bezkonkurenční kvalita Slevy až 38% v aplikaci Získej 400 Kč? 40% SLEVA NA PROTEINY
EXTRA 5% SLEVA PŘI NÁKUPU 5KS OBLEČENÍ
25% SLEVA NA BESTSELLERY | KÓD:CZ25
+ DÁRKY ZDARMA OD 1300 KČ A 1800 KČ
NAKUPOVAT
RECEPTY

Dvojvrstvá lotusová zmrzlina

Je na čase si toho zbytku léta ještě užít. A jak nejlépe to udělat? S proteinovou zmrzlinou. Není moc věcí lepších než tenhle mražený vynikající dezert. A když je ve formě nanuku? Neporazitelný.

Nejlépe si je vychutnáte po tréninku s nohama nahoře. Nebo aspoň podle nás.

Počet porcí: 4

VIDEORECEPT ZDE

Ingredience

Vrstva 1

  • 100g jogurtu
  • 20g Cookies and Cream Impact Whey Proteinu
  • 1-2 kapky Toffee FlavDrops

Vrstva 2

  • 50g jogurtu
  • 10g pomazánky z karamelizovaných sušenek
  • 20g Cookies and Cream Impact Whey Proteinu

Topingy

  • 1 karamelizovaná sušenka (rozdrobená)
  • 60g mléčné čokolády

Postup

  1. Smíchejte ingredience na první vrstvu.
  2. Smíchejte ingredience na druhou vrstvu (vrstvu s pomazánkou).
  3. Dejte první vrstvu do formiček na zmrzlinu, rozdrobte karamelizovanou sušenku a pokryjte druhou vrstvou.
  4. Přidejte dřívka a dejte do mrazáku na dvě hodiny, nebo dokud se zmrzlina neuleží.
  5. Namočte zmrzlinu do rozpuštěné čokolády a opět zmrazte, dokud zmrzlina neztuhne.
  6. Dobrou chuť!

Nutriční informace

Na jednu porci

Kalorie 187
Tuky 7g
Sacharidy 13g
Bílkoviny 17g
199.00 Kč‎
před 279,00 Kč‎
Ušetřili jste 80,00 Kč‎
Emily Wilcock
Emily Wilcock Autor a expert
After finishing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her degree in Business Management and Marketing — before coming back to work full-time with the team. Emily specialises in high-protein recipes, inspiring real-life stories and accessible health and fitness advice, and her work has been featured in The Supplement Magazine. When she’s not in the kitchen baking or cooking, she’s out exploring Manchester’s best food spots, or working up an appetite at the gym.

Související příspěvky