Zpět na hlavní obsah
Recepty

Proteinové pastel de nata | Světová kuchyně

Proteinové pastel de nata | Světová kuchyně
Lauren Dawes
Autor a expert3 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Oslavujeme naše oblíbené příchutě z celého světa s naší řadou Světová kuchyně.

Možná teď nemůžeme cestovat tak, jak bychom chtěli, ale my jsme tu od toho, abyste si stále mohli vychutnat chutě z celého světa, které milujete. Rozšiřte svoje obzory a otestuje nové příchutě z řady Světová kuchyně – ideální na obměnu vašeho každodenního jídelníčku.

Tradiční portugalská pochoutka, pastel de nata, je vaječné pudinkové sladké pečivo, často sypané skořicí. Je tvořené křupavým listovým těstem a štědrou vrstvou bohaté náplně – lahodný dezert, kterého se prostě nemůžeme nabažit.

Pochopitelně, udělat si shake z naší zbrusu nové příchutě Impact Whey Proteinu pastel de nata je nejsnadnějším způsobem, jak si užít tuhle neodolatelnou chuť – ale my jsme zašli ještě o krok dál a vytvořili tenhle recept na pastel de nata.

Je snadnou a rychlou verzí autentického dezertu, takže nebojte, nemusíte být ultra zkušení v kuchyni, abyste ho zvládli.

Počet porcí: 6

https://www.youtube.com/watch?v=VyJjYd1pO-0&feature=emb_logo

Ingredience

Postup

  1. Nejprve předehřejte troubu na 200 stupňů.
  2. Vymažte formu na muffiny trochou oleje. Vyválejte listové těsto a vykrojte z něj kolečka, která budou pasovat do formy na muffiny. Každé kolečko dejte do formy a zatlačte dolů.
  3. V misce smíchejte pudink, proteinový prášek, skořici a citronovou kůru. Pak směs nalijte do každé formičky s těstem.
  4. Pečte okolo 25 minut, dokud se těsto neupeče a povrch nezezlátne. Dobrou chuť!

Nutriční informace

Na jednu porci

Kalorie 320kcal 126 kalorií z tuku
% Doporučeného denního množství*
Tuky 14g 22%
Sacharidy 39g 13%
Bílkoviny 9g 18%
Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein