Zpět na hlavní obsah
Recepty

Přidejte ovoce do svého kreatinu | Jednoduchý recept na kreatin smoothie

Přidejte ovoce do svého kreatinu |  Jednoduchý recept na kreatin smoothie
Lauren Dawes
Autor a expert4 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Kreatin je základním suplementem pro mnoho sportovců, návštěvníků posiloven a fitness fanatiků – může významně podpořit vaši cestu za svými tréninkovými cíli, jelikož bylo vědecky prokázáno, že zvyšuje výkon.1

Kreatin se přirozeně vyskytuje v jídlech jako maso a ryby – ale záleží na vašem životním stylu a stravovacích návycích, získávání dostatku kreatinu pouze ze stravy může být někdy těžké. Například pokud jste vegetariáni nebo pokud jednoduše rádi cvičíte brzy ráno, pravděpodobně nebudete mít čas (nebo chuť) dát si filet z lososa nebo kuřecí prso předtím, než půjdete trénovat.

A právě zde vstupují do hry kreatinové suplementy.

Nabízíme obrovský sortiment vysoce kvalitních a super praktických kreatinových suplementů jak ve formě pilulek, tak ve formě prášku, takže se nemusíte strachovat o čas, cenu nebo námahu z přípravy jídel. Spousta našich suplementů, včetně Kreatin Monohydrát prášku, jsou navíc zcela veganské a vegetariánské.

Možná už pravidelně zařazujete kreatin do vašeho fitness režimu, ale my vám chceme pomoci dostat vaše shaky na úplně nový level chuti. Zapomeňte na pouhé přidávání odměrky do vody – odměňte se tímto neuvěřitelně osvěžujícím a lahodně ovocným kreatinovým smoothie .

Počet porcí: 1

Ingredience

  • 150g mraženého ovoce (borůvky, maliny)
  • 2 kiwi (nakrájená)
  • 200ml mléka vaší volby
  • 1 odměrka Impact Whey Protein (Vanilka)
  • 3g Kreatin Monohydrát
  • Hrst čerstvé máty

Postup

  1. Jednoduše dejte všechny ingredience do mixéru a mixujte dohladka.
  2. Nalijte do shakeru a vezměte s sebou na trénink, nebo nalijte přímo do skleničky a vychutnejte si ho ihned!

Nutriční informace

Jedna porce

Kalorie 327kcal 36 kalorií z tuku
% Doporučené denní dávky*
Tuk 4g 6%
Sacharidy 45g 15%
Bílkoviny 34g 68%
Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein