Zpět na hlavní obsah
Doplňky stravy

Zbrusu nové příchutě Clear Vegan Protein | Nalaďte se na vlnu ovocného osvěžení

Zbrusu nové příchutě Clear Vegan Protein | Nalaďte se na vlnu ovocného osvěžení
Lauren Dawes
Autor a expert2 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Clear Vegan Protein jste si zamilovali, tak nás napadlo, že vám znovu dopřejeme ten osvěžující ovocný pocit díky zbrusu novým příchutím. Představujeme vám Clear Vegan protein v příchuti Malinové mojito a Vodní meloun.

Jsou vyrobené z pravého ovoce a sdílí stejné vlastnosti jako zbytek Clear Protein rodiny – jsou zcela rozpustné ve vodě, dodají vám 10g hrachového proteinu a jsou lehké a osvěžující.

Nová úroveň výživy

Jsou nabité vitamíny skupiny B, díky čemuž vám dodají nakopnutí, které potřebujete, abyste zvládli náročný den. Každá porce obsahuje 50% všech doporučených B vitamínů, které máte za den zkonzumovat. To znamená i štědrou porci vitamínu B12, který se z rostlinné stravy celkem těžko dostává. Také obsahuje kyselinu patothenovou (B5), thiamin (B1) a vitamin B6, což může podpořit mentální výkon, zdraví srdce a bojovat proti únavě.

Možná se u sladkého a chutného nápoje strachujete o obsah cukru. To však nemusíte – Malinové mojito a Vodní meloun oba obsahují pouze 0.8g cukru, díky čemuž se parádně hodí i při hubnutí (nebo při jakékoliv příležitosti).

Dobře chutná, dělá dobrotu

Díky dvěma novým příchutím naší Clear Vegan rodiny nebudete vědět, kterou příchuť dřív.

Kromě našich zbrusu nových příchutí máme také Citron a limetku, Jahodu, Černý rybíz, Jablko a bez, Ananas a grapefruit.

A pokud se zajímáte také o balení, ve kterém produkt přichází, můžete být klidní, jelikož balení je 100% recyklovatelné.

Co si z článku odnést

Nikdy nebylo jednodušší dostat do sebe dostatek bílkovin z rostlinné stravy. Jednoduše si připravte tenhle šťavnatý proteinový nápoj a vychutnejte si sladko-kyselé příchutě a dávku vitamínu B. Osvěžte se díky osvěžujícímu Maliovému mojitu nebo sladkému šťavnatému Vodnímu melounu.

Naše články slouží k informativním a vzdělávacím účelům, v žádném případě neslouží jako zdravotní rady. V případě nejasností v užívání doplňků stravy a suplementů nebo v případě radikální změny Vašich stravovacích návyků, se nejdříve poraďte s odborníkem na zdraví nebo kvalifikovaným nutričním poradcem.

Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein