Zpět na hlavní obsah
Doplňky stravy

Náš nový šťavnatý vegan protein

Náš nový šťavnatý vegan protein
Evangeline Howarth
Autor a expert4 let Ago
Zobrazit profil Evangeline Howarth

Po tom, jaký úspěch sklidil náš Clear Whey Protein, je jedině fér, když se o tenhle osvěžující zážitek z popíjení šťavnatého shaku podělíme i s veganskou komunitou. Přesně tak, i veganský protein jsme udělali šťavnatým.

Pokud byste si radši dali ovocný osvěžující drink místo klasického krémového shaku, nehledejte dál – máme pro vás Clear Vegan Protein. Vytvořili jsme zbrusu novou směs z hrachového proteinu, která se kompletně rozpustí ve vodě a poskytne 10g bílkovin v jedné porci.

Nová úroveň výživových hodnot

Je také nabitý vitamíny skupiny B, které vás během dne nakopnou. Každá porce obsahuje 50% doporučené denní dávky všech B vitamínů. Včetně problémového vitamínu B12, jehož dostatečné množství může být trochu problematické přijímat z rostlinné stravy. Také obsahuje kyselinu patothenovou (B5), thiamin (B1) a vitamín B6, který může podpořit mentální výkonnost, zdraví srdce a bojovat s únavou. 1, 2, 3

A ačkoliv se jedná o sladký a chutný nápoj, nemusíte se bát obsahu cukru. Obsahuje ho totiž pouze 1g a okolo 55 kalorií v jedné porci, což je skvělá zpráva i pro ty, kteří se snaží zhubnout (a pro všechny ostatní vlastně taky).

Dobře chutná, dobrý pro tělo

Tady ale dobré zprávy ještě nekončí. Clear Vegan Protein byl vytvořený ve dvou lahodných příchutích – Citron s limetkou a Jahoda.

A pokud vám leží na srdci životní prostředí, můžete být klidní – balení je 100% recyklovatelné.

Co si z článku odnést

Nikdy nebylo jednodušší přijímat dostatek bílkovin z rostlinné stravy. Jednoduše si namíchejte tenhle šťavnatý proteinový nápoj a vychutnejte si sladkou nebo kyselou chuť a nálož vitamínů B.

Naše články slouží k informativním a vzdělávacím účelům, v žádném případě neslouží jako zdravotní rady. V případě nejasností v užívání doplňků stravy a suplementů nebo v případě radikální změny Vašich stravovacích návyků, se nejdříve poraďte s odborníkem na zdraví nebo kvalifikovaným nutričním poradcem.

  1. Kyselina pantothenová podporuje normální mentální výkonnost a snižování únavy.
  2. Thiamin podporuje normální funkci srdce, nervové soustavy a energetického metabolismu.
  3. Vitamín B6 přispívá k normální funkci imunitního systému.
Evangeline Howarth
Autor a expert
Zobrazit profil Evangeline Howarth

Evangeline se účastnila sportovních soutěží již od mládí. Jako kvalifikovaná RYA instruktorka jízdy na malých závodních lodích rozumí důležitosti správné výživy pro zvládnutí extrémních a vytrvalostních sportů, především díky její zkušenosti s týmy Velké Británie a vedením a trénováním prvního týmu její univerzity.

Ve svém volném čase miluje Evangeline běh - především maratony. O víkendech ji můžete najít u vodních sportů nebo při výšlapu do kopců. Její ideální večer je strávený HIIT tréninkem nebo dřepy v posilovně před tím, než si připraví nějaké pálivé jídlo s hromadou zeleniny - mňam!

Přečtěte si více o Evangelininých zážitcích zde.

myprotein