Zpět na hlavní obsah
Doplňky stravy

Vitamínové vody: Vaše tajná zbraň pro hydrataci na léto

Vitamínové vody: Vaše tajná zbraň pro hydrataci na léto
Claire Muszalski
Autor a expert2 let Ago
Zobrazit profil Claire Muszalski

Ačkoliv spousta z nás má povědomí o makroživinách a že potřebujeme to správné množství každý den pro naše cíle, mikroživiny (včetně vitamínů) mohou být trochu komplikovanější. Vitamíny jsou klíčem k tělesným procesům a podporují a udržují naše celkové zdraví.

Může být těžké získat všechny vitamíny pouze ze stravy a někdy může být těžké vzpomenout si vzít si multivitamin. My pro vás máme vitaminové vody – nabídnou vám živiny a hydrataci během dne, a to vše v podobě osvěžujícího drinku.

Přejděte na…

Defence

Defence RTD je nabitý živinami, které podpoří váš imunitní systém a udrží vás v dobrém zdraví.

Vitamíny C a B6 udržují váš imunitní systém ve špičkové kondici, což pomáhá předcházet nemocem. Vitamín C navíc podporuje vstřebávání železa, které je nezbytné pro zdraví červených krvinek a energii.

Pro podporu mozku jsme přidali zinek a navíc hořčík jakožto elektrolyty, které podporují zdravý metabolismus. Defence je perfektní pro podporu imunity a můžete si ho vzít všude s sebou.

Recharge

Náš Recharge RTD je tu pro vás, když se cítíte bez energie a přepracovaní – psychicky i fyzicky. Lahodný Recharge neobsahuje žádný cukr a kalorie, ale zato obsahuje vitamín B12 na podporu energie.

Kyselina pantothenová (Vitamín B5) pomáhá udržovat mozek ve střehu, zatímco mocný antioxidant, vitamín C, podporuje zdraví imunitního systému, který může trpět, když jste ve stresu. Je praktický a připravený na vypití, kdykoliv potřebujete dobít energii nebo se připravit na těžký trénink.

Glow

Glow RTD obsahuje spoustu esenciálních vitamínů a minerálů na podporu vlasů, pokožky a nehtů. A to včetně zinku, vitamínu C na podporu tvorby kolagenu a vitamínu A, který udržuje pokožku zdravou a zářivou.

Glow navíc obsahuje kyselinu hyaluronovou, vodu zadržující molekulu, která udržuje pokožku skutečně hydratovanou. Navíc jsme přidali vitamín B6, esenciální vitamín na redukci pocitu únavy a regulaci hormonální aktivity.

Focus

Focus RTD může podpořit jak fyzické, tak psychické zdraví během celého dne. S vitamíny C a B12, které budou udržovat vaši hladinu energie vysoko, a vitamínem B5 pro mentální soustředěnost.

Hořčík pomáhá podporovat elektrolytickou rovnováhu, což je důležité, když se potíte, abyste zůstali hydratovaní. Ať už máte důležitý pracovní meeting nebo se připravujete na intenzivní trénink, Focus je skvělým způsobem, jak se připravit na jakýkoliv den.

Co si z článku odnést

Teplejší počasí a naše hektické životy vyžadují vitamíny, abychom fungovali na maximum. Naše hotové vitamínové nápoje nabízí jak hydrataci, tak klíčové živiny, které potřebujete, abyste byli ve špičkové formě jak psychicky, tak fyzicky.

Mít po ruce vitamínové vody je skvělým způsobem, jak se ujistit, že máte všechny nezbytné mikroživiny, které potřebujete, abyste mohli dosahovat svých cílů i během horkých letních měsíců.

Naše články slouží k informativním a vzdělávacím účelům, v žádném případě neslouží jako zdravotní rady. V případě nejasností v užívání doplňků stravy a suplementů nebo v případě radikální změny Vašich stravovacích návyků, se nejdříve poraďte s odborníkem na zdraví nebo kvalifikovaným nutričním poradcem.

  1. Bhowmik, D., Chiranjib, K., & Kumar, S. (2010). A potential medicinal importance of zinc in human health and chronic. Int J Pharm1(1), 05-11. 
  2. Frei, B., Birlouez-Aragon, I., & Lykkesfeldt, J. (2012). Authors’ perspective: what is the optimum intake of vitamin C in humans?. Critical reviews in food science and nutrition52(9), 815-829. 
  3. Kafi, R., Kwak, H. S. R., Schumacher, W. E., Cho, S., Hanft, V. N., Hamilton, T. A., … & Kang, S. (2007). Improvement of naturally aged skin with vitamin A (retinol). Archives of dermatology143(5), 606-612. 
  4. Malouf, R., & Evans, J. G. (2003). Vitamin B6 for cognition. Cochrane Database of Systematic Reviews, (4). 
  5. Harahap, H., Jahari, A. B., Husaini, M. A., Saco-Pollitt, C., & Pollitt, E. (2000). Effects of an energy and micronutrient supplement on iron deficiency anemia, physical activity and motor and mental development in undernourished children in Indonesia. European Journal of Clinical Nutrition54(2), S114-S119. 
  6. Elmadfa, I., & Singer, I. (2009). Vitamin B-12 and homocysteine status among vegetarians: a global perspective. The American journal of clinical nutrition89(5), 1693S-1698S. 
  7. Brilla, L. R., & Haley, T. F. (1992). Effect of magnesium supplementation on strength training in humans. Journal of the American College of Nutrition11(3), 326-329. 
  8. Lanska, D. J. (2012). The discovery of niacin, biotin, and pantothenic acid. Annals of Nutrition and Metabolism61(3), 246-253.
Claire Muszalski
Autor a expert
Zobrazit profil Claire Muszalski

Claire Muszalski je dietetička, registrovaná prostřednictvím Academy of Nutrition and Dietetics  a také certifikovaný coach pro zdraví a fitness od Konsorcia pro coaching zdraví a fitness.

Claire vlastní bakalářský titul z biologie a magisterský titul z klinické dietetiky a výživy od University of Pittsburgh.

Mluvit a psát o jídle a fitness je základem Claiřina etosu, protože miluje používání svých zkušeností při pomoci ostatním s dosahováním jejich cílů z oblasti zdraví a tělesné pohody.

Claire je také certifikovaná instruktorka cyklistiky a miluje mentální a fyzické nakopnutí, které získává při pravidelném běhu a hodinách jógy. Když se zrovna neudržuje ve formě, fandí na zápasech domácích sportovních týmu Pittsburgu nebo vaří pro svou rodinu.

Zjistěte více o Claiřiných zkušenost zde.

myprotein