Zpět na hlavní obsah
Doplňky stravy

Představujeme vám Impact Week | Exkluzivní slevy, ceny a spousta dalšího

Představujeme vám Impact Week | Exkluzivní slevy, ceny a spousta dalšího
Evangeline Howarth
Autor a expert3 let Ago
Zobrazit profil Evangeline Howarth

Pokud jste s námi už nějakou tu dobu, víte, že milujeme slevy. A ačkoliv se vždycky těšíme na Black Friday, chtěli jsme víc…

Představujeme vám Impact Week. Exkluzivní týden Myprotein slev a nabídek, díky kterým si budete moci pořádně doplnit zásoby, včas na léto.

Abychom vám pomohli se připravit na smršť slev a nabídek, tady je vše, co potřebujete o Impact Weeku vědět.

Co je Impact Week?

Jednoduše řečeno, Impact Week je týdenní událost plná neuvěřitelných nabídek na všechny vaše oblíbené Myprotein produkty, stejně tak na naše nejnovější inovace.

Budeme pro vás mít exkluzivní slevy napříč celým sortimentem po limitovanou dobu. To nechcete zmeškat.

Naši ambasadoři se té zábavy chtěli zúčastnit také, takže sledujte vaše oblíbené Myprotein ambasadory pro ještě větší a exkluzivnější slevové kódy, které se na jejich účtech mohou objevit…

Kdy Impact Week probíhá?

Impact Week začíná 21.5. a končí 31.5.

Jaké nabídky na mě během Impact Weeku čekají?

Budeme pro vás mít slevy začínající na 45%, ale občas spustíme i nějakou větší slevu, takže se zapište k odběru našich emailů, abyste to nezmeškali! A jelikož tento Impact Week bude velký, nebudete zklamaní.

Na jaké produkty se můžu těšit?

Nemysleli jste si, že bychom nepřišli s žádnou novinkou, že ne?

Potřebovali jsme něco, čím bychom tuhle událost zapili, takže jsme vytvořili limitovanou edici Glitterového Clear Whey, který je tak úžasný, jak to zní. Stejně tak máme spoustu dalších nových produktů, které jsme vytvořili speciálně pro Impact Week.

Ale vaši staří oblíbenci budou samozřejmě také ve slevě, takže si můžete udělat zásobu vašeho Impact Whey proteinu, pre-workoutu a vrstvených proteinových tyčinek za poloviční cenu.

Chystáme také spoustu slev na MP oblečení.

Co si z článku odnést

Víme, že čerstvá zásoba suplementů se hodí, a Impact Week je tu pro vás. Nakupte si svoje oblíbence a sáhněte také po nějakých těch novinkách.

Proč pořád ještě čtěte? Běžte lovit slevy, honem honem!

Naše články slouží k informativním a vzdělávacím účelům, v žádném případě neslouží jako zdravotní rady. V případě nejasností v užívání doplňků stravy a suplementů nebo v případě radikální změny Vašich stravovacích návyků, se nejdříve poraďte s odborníkem na zdraví nebo kvalifikovaným nutričním poradcem.

Evangeline Howarth
Autor a expert
Zobrazit profil Evangeline Howarth

Evangeline se účastnila sportovních soutěží již od mládí. Jako kvalifikovaná RYA instruktorka jízdy na malých závodních lodích rozumí důležitosti správné výživy pro zvládnutí extrémních a vytrvalostních sportů, především díky její zkušenosti s týmy Velké Británie a vedením a trénováním prvního týmu její univerzity.

Ve svém volném čase miluje Evangeline běh - především maratony. O víkendech ji můžete najít u vodních sportů nebo při výšlapu do kopců. Její ideální večer je strávený HIIT tréninkem nebo dřepy v posilovně před tím, než si připraví nějaké pálivé jídlo s hromadou zeleniny - mňam!

Přečtěte si více o Evangelininých zážitcích zde.

myprotein