Zpět na hlavní obsah
Doplňky stravy

Co nakoupit tento Black Friday | Doplňky stravy a zdravá strava

Co nakoupit tento Black Friday | Doplňky stravy a zdravá strava
Lauren Dawes
Autor a expert3 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Black Friday 2020 je za rohem a my přicházíme s tím nejlepším, co máme.

Letos máme připravené fantastické nabídky napříč našimi řadami proteinů, suplementů a oblečení. Teď je nejlepší čas udělat si zásobu vašeho oblíbeného proteinu, multivitamínů a nových oblečků nejen do fitka.

Jakožto číslo 1 mezi online značkami sportovní výživy máme hodně co nabídnout z hlediska kvality, širokého sortimentu a poměr cena-výkon – a to ještě před těmi největšími slevami roku.

Ať už se odměňujete za ten těžký rok, kterým 2020 bez pochyby byl, nebo nakupujete vánoční dárky pro vaše blízké, tahle nabídka je příliš dobrá na to, abyste ji zmeškali.

Kdy je Black Friday 2020?

Black Friday 2020 je 27. listopadu, ale my se té zábavy už nemůžeme dočkat, takže budeme nabízet slevy během Black Friday týdne a Cyber týdne. Začínáme 20. listopadu a pokračovat budeme až do 30.

Kolik budu moct ušetřit na suplementech a stravě tento Black Friday?

Loni jsme na Black Friday nabízeli 40% slevu napříč širokým sortimentem produktů. A letos se připravte ještě na něco většího, co se týče vaší oblíbené Myprotein výživy.

A to jsme ještě ani nezmínili nabídky, které máme na naše Black Friday balíčky, se kterými ušetříte parádní částky.

Co byly vloni nejpopulárnější produkty na Black Friday?

Minulý Black Friday jste si zamilovali náš Clear Whey Protein Isolate, Přírodní arašídové máslo a naše lahodné Šestivrstvé tyčinky.

To všechno a spousta a spousta dalších bude letos opět ve slevě. Perfektní čas zásobit se vašimi oblíbenci a vyzkoušet něco nového.

Black Friday Box

Když už mluvíme o Black Friday Boxu, asi vás zajímá, co je uvnitř?

Náš milovaný Black Friday Box je naplněný našimi nejoblíbenějšími inovativními produkty z našeho sortimentu výživy a doplňků stravy. To zahrnuje oblíbence jako Clear Whey či Whey Isolate, stejně tak jako lahodné bílkovinami nabité svačinky jako Double Dough Brownie a Whipped Duo.

Perfektní dárek pro všechny milovníky fitka, nebo jednoduše odměna pro vás samotné za tento těžký rok.

Black Friday tyčinky a svačinky

Naše nejprodávanější tyčinka a svačinky budou i letos na Black Friday ve slevě. To zahrnuje favority jako Double Dough Brownie, Whipped Duo a Carb Crusher. Naše tyčinky vám dodají až 20g bílkovin a jsou perfektním způsobem, jak se ujistit, že splníte váš daný příjem proteinu.

Udělejte si zásobu, ať nikdy nemusíte hledat, co ke svačině.

Black Friday nabídka proteinů

Není to jen doplněk stravy pro kulturisty, protein vám může pomoci dosáhnout jakýchkoliv fitness cílů. My máme skvělý výběr proteinů ve slevě, od našeho nejprodávanějšího Whey Proteinu po náš nově upravenou veganskou řadu, stejně tak jako inovativní proteinové tyčinky a svačinky. Určitě najdete to, co hledáte.

Posuňte váš trénink na další úroveň a zásobte se bílkovinami, abyste neměli problém splnit váš daný příjem.

Black Friday nabídka vegan proteinů

Nemohli jsme zapomenout ani na naše vegan zákazníky a vynechat je z Black Friday slev.

Možná jste už vyzkoušeli náš Vegan Protein Blend, ale hodně jsme naši veganskou řadu rozšířil, abychom se ujistili, že máte dostatek potřebných bílkovin, které navíc skvěle chutnají.

Ve slevě nebude jen veganský proteinový prášek, ale i všechny naše nejprodávanější vegan svačinky, včetně naší Vegan Baked Cookie, Gooey Cookie a Vegan Carb Crusher.

Připravte se na vaše ve-gains 2021.

Black Friday předtréninkové suplementy

Občas potřebujeme trochu nakopnout, abychom ve fitku podali ten nejlepší výkon. A tehdy přichází na řadu předtréninkový nakopávač, který vám dodá energii, kterou potřebujete na splnění svých cílů každý trénink. A s těmito slevami, které pro vás máme připravené, ji navíc dostanete za tu nejlepší možnou cenu.

Black Friday sportovní oblečení

Máme připravené slevy jak na pánské, tak dámské oblečení.

Pomůžeme vám letos také obnovit šatník. Protože přiznejme si, že zbrusu nový obleček dokáže na tréninku divy.

Letos jsme rozšířili nabídku našeho sportovního oblečení, které vám pomůže podávat váš nejlepší možný výkon, zatímco u toho navíc budete vypadat skvěle. Ujistili jsme se, že naše oblečení je dostatečně pohodlné na to, abyste ho mohli nosit ve fitku i mimo něj.

Naše Composure kolekce nabízí oblečení na jógu, i Power Ultra nabízí výjimečné pohodlí na HIIT trénink i na těžké váhy. A to je jen pár z našich kolekcí.

Pro více informací o tom, jaké kolekce budou ve slevě, se podívejte níže.

Power Ultra

Power Ultra je vylepšení naší originální power kolekce, což z ní dělá naši nejvíce technickou, měkkou, lehkou, ale přesto neprůsvitnou kolekci vůbec. Prodyšná, pot odvádějící látka, která je dostatečně pevná na to, aby ustála i ten nejtvrdší trénink a nejtěžší dřepy.

Vyberte si z nabídky sportovních podprsenek, legín, tílek, bund a triček s dlouhým rukávem, které jsou všechny tvořené tak, aby se vám v nich skvěle trénovalo.

Velocity

Voláme všechny milovníky kardia. Black Friday je perfektní dobou na to, udělat si zásoby Velocity oblečků.

S reflexními detaily pro zvýšenou viditelnost, pot odvádějícím materiálem a rychleschnoucí látkou je Velocity ideální pro všechny nadšené běžce.

Ať už se chystáte na HIIT nebo večerní běh, Velocity zajistí, že ať už děláte cokoliv, budete v pohodlí, praktičtí a styloví.

Vyberte si z legín, šortek, tílek, topů s dlouhými rukávy a sportovních podprsenek, a sestavte si perfektní obleček na kardio.

Composure

Všichni potřebujeme navodit trochu zenu v roce 2020. A tehdy přichází na řadu composure. A se slevami, které pro vás máme připravené, nebylo nikdy jednodušší vrhnout se na jóga podložku.

Composure je ze super jemné a super strečové látky, která posune vaši hodinu jógy na další level. Brzy zvládnete všechny ty efektní jógové pozice v těchto legínách.

Byla vytvořena v uklidňujících barvách, aby se skvěle hodila pro mindfulness.

Sportovní podprsenky, legíny, kraťasy a tepláky – všechny kousky vypadají stylově a jsou perfektní na každý jóga flow.

Exkluzivní Black Friday oblečení

Myslíme si, že je dobrý nápad nechat tento Black Friday oči otevřené, jelikož možná pro vás máme pár exkluzivních kousků…(mrk, mrk).

A nejen to, ale navíc budou k dostání exkluzivní Black Friday barvy v kolekci Curve. Mějte oči otevřené.

Co si z článku odnést

Teď máte představu, co pro vás tento Black Friday budeme mít. Jedinou otázkou zůstává: co zkusit jako první? Mějte během následujících pár týdnů oči otevřené, jelikož připravujeme náš největší Black Friday vůbec. Prostě nabídka tak dobrá, že ji nemůžete zmeškat.

Naše články slouží k informativním a vzdělávacím účelům, v žádném případě neslouží jako zdravotní rady. V případě nejasností v užívání doplňků stravy a suplementů nebo v případě radikální změny Vašich stravovacích návyků, se nejdříve poraďte s odborníkem na zdraví nebo kvalifikovaným nutričním poradcem.

Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein