Zpět na hlavní obsah
Recepty

Plněná ovesná tortilla

Plněná ovesná tortilla
Nela Hoskovcova
Autor a expert8 měsíců Ago
Zobrazit profil Nela Hoskovcova

Tortilla wrap je vděčné jednoduché jídlo, které máte na stole za chviličku a které si můžete dát na tisíc různých způsobů. @viktorie_hrazdilkova vymyslela snad ten nejchutnější – domácí plněná ovesná tortilla. To musíte vyzkoušet!

VIDEORECEPT ZDE

Ingredience:

  • 50g ovesných vloček
  • 50g mléka
  • 1 vejce
  • špetka soli
  • cuketa
  • šunka, sýr, kečup
  • olej ve spreji

Postup:

  1. Do mixéru dejte mléko, vejce, ovesné vločky, špetku soli a rozmixujte.
  2. Pánev lehce postříkejte olejem a přidejte na plátky nakrájenou cuketu. Následně zalijte ovesnou směsí a opékejte na středním plamenu cca 5 minut, poté obraťte.
  3. Placku potřete kečupem, přidejte šunku, sýr a přeložte. Nakrájejte a vychutnávejte.

Nutriční informace:

Kalorie 436
Tuky 16,8g
Sacharidy 40,6g
Bílkoviny 30,6g

 

Nela Hoskovcova
Autor a expert
Zobrazit profil Nela Hoskovcova
Nela je původem z Vysočiny, ale žije a pracuje ve Velké Británii, kde také vystudovala BSc (Hons) v oboru Sport, Exercise and Nutrition a následně MSc v oboru Food and Nutrition. Je registrovanou specialistkou na sportovní výživu na Sport and Exercise Nutrition Register (SENr) pod British Dietetic Association. Kromě toho je také certifikovanou osobní trenérkou a fitness instruktorkou. Nela praktikuje výživu na plný úvazek a ve volném čase se věnuje klientům na osobním tréninku a vede skupinové fitness lekce, její nejoblíbenější je spinning. Sama sport a pohyb miluje a věnuje se mu od malička – přes cheerleading, aerobic a step aerobic se dostala k gymu, činkám a běhu, což jsou momentálně její oblíbené aktivity. Kromě toho ale miluje jídlo a nikdy nepohrdne procházkou do kavárny na dort a cappuccino.
myprotein