Zpět na hlavní obsah
Trénink

Zapoťte se s tímhle dvacetiminutovým tréninkem celého těla s odporovou gumou

Zapoťte se s tímhle dvacetiminutovým tréninkem celého těla s odporovou gumou
Chris Appleton
Autor & Redaktor3 let Ago
Zobrazit profil Chris Appleton

Ještě chvilku to s těmi domácími tréninky nevzdávejte! Odporové gumy, se kterými jste se již určitě stihli seznámit, jsou skvělým parťákem na cvičení, pokud doma nemáte zrovna moc cvičebního vybavení.

Sestavili jsme pro vás dvacetiminutový trénink celého těla, na který odporové gumy využijete. Tak pojďme na to.

Která odporová guma je pro mě nejlepší?

Ať už si chcete přidat odpor na dřepech anebo zvýšit náročnost domácího tréninku, naše odporové gumy jsou perfektním parťákem na trénink. Tyhle gumy vám připraví náročný trénink i bez jiného vybavení a svůj leg day si tak budete moct odjet kdekoliv.

Jste připraveni zvýšit intenzitu tréninku? S naší řadou gum, která zahrnuje nižší, střední a vysoký odpor, můžete nakopnout váš trénink kdekoliv a kdykoliv.

Lehké šedé odporové gumy (odpor 2-16kg)

Tyhle gumy jsou perfektní pro začátečníky nebo na menší pohyby. Pokud právě začínáte, doporučujeme právě tyhle. Jsou skvělé na bicep curls, triceps extenze anebo je můžete přidat při glute bridges – pomohou vám cítit to pálení.

Modré odporové gumy (odpor 11-36kg)

Pokud si chcete trénink ztížit, tyhle gumy jsou pro vás. Je to perfektní postupný progres od šedých odporových gum a přidají extra odpor, abyste viděli výsledky.

Tmavě šedé odporové gumy (odpor 23-54kg)

Tahle guma je perfektním doplňkem při větších cvikách. Poskytuje nejvyšší odpor, což je skvělé pro složitější cviky, jako jsou dřepy nebo mrtvý tah.

Trénink s odporovými gumami

Osobní a online trenérka Simone Farringtion vám ukáže, jak moc intenzivní může 20 minutový trénink celého těla s odporovými gumami být. Simone kombinuje sílu dlouhých odporových gum a pevného booty bandu a bude to bolet. Ale vyzkoušejte to sami.

https://www.youtube.com/watch?v=pojdfSG9atk&feature=emb_logo

Co si z článku odnést

Tenhle trénink okoření vaše domácí cvičení a pomalu vás připraví na návrat do posiloven.

Trénink s těmito gumami můžete odjet i bez dalšího vybavení a pálit to bude i tak.

Takže nedovolte, aby něco stálo v cestě za vašimi cíli a dejte si tenhle pořádný domácí trénink s odporovými gumami.

Chris Appleton
Autor & Redaktor
Zobrazit profil Chris Appleton
Chris je editorem a osobním trenérem levelu 3 s bakalářským titulem v oboru Sports Coaching and Development, a má kvalifikaci třetí úrovně ve sportovní výživě. Má zkušenosti s vedením fitness lekcí a programů pro začátečníky a pokročilé Christ je také kvalifikovaným koučem fotbalu a poskytuje brankářský trénink na vysoké úrovni a fitness trénink na poloprofesionální úrovni, včetně nutričního poradenství, aby byl zachován optimální výkon. Jeho zkušenost ve sportovním a fitness průmyslu dosahuje už 15 let a neustále se zlepšuje. Ve svém volném čase se Chris rád věnuje rodině a tréninku v posilovně.
myprotein