Zpět na hlavní obsah
Trénink

Matt Morsia odhalil triky stojící za fitness fotkami

Matt Morsia odhalil triky stojící za fitness fotkami
Emily Wilcock
Autor a expert2 let Ago
Zobrazit profil Emily Wilcock

Matt Morsia si dal pauzu od svých obvyklých videí a sdílel s námi rychlý pohled na to, jak se profesionálové připravují na focení fotek na Instagram.

Navzdory tomu, co si možná myslíte, si jen nesundá tričko, neudělá rychlou fotku a nepokračuje ve svém dnu. Ačkoliv má úžasnou fyzičku, na kterou očividně tvrdě dřel, i tak má sedmiminutovou transformaci, kterou si prochází, než je na fotku připravený.

Sociální sítě mohou být vcelku matoucí a Matt se snaží ukazovat, že skutečný svět nevypadá vždycky jako na Instagramu. Za každou tou fotkou vlastně stojí spousta práce, takže si můžete být jistí, že to není nejvěrnější zachycení reality.

https://www.instagram.com/p/CY1KV5vFyy9/

Fotka před:

  • Střední osvětlení shora
  • Spousta přirozeného světla přicházejícího zepředu
  • Vůbec nezatíná břišáky

Fotka po:

  • Zatáhne rolety pro kontrolu přirozeného světla
  • Rozsvítí horní světlo na maximum
  • Přitopí, aby bylo fitko teplejší
  • Hlavní věc, napumpuje svaly několika sériemi lehkých kliků, curls a lateral raises
  • Postříká se vodou
  • Úhel kamery je trochu výš, což vytvoří iluzi širších ramen a užšího pasu
  • Zatne břišáky tak tvrdě, jak jen fyzicky dokáže

Co si z článku odnést

Něco, co si pamatovat, až se budete porovnávat s někým na sociálních sítích – vidíte tu jejich nejlepší verzi a influenceři a fitness profesionálové mají vypočítané, co s vámi sdílí. Nemusí to být nutně editování, ale i šikovné nastavení.

Každodenní připomínka, že to, co vidíte na sociálních sítích, není přesným odrazem toho, jak to je ve skutečném životě. Takže neporovnávejte svůj progres s nikým jiným, pouze sami se sebou. Buďte objektivní, buďte trpěliví a buďte na sebe hodní.

Emily Wilcock
Autor a expert
Zobrazit profil Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein