Zpět na hlavní obsah
Strava

Keto jednoduše – zbrusu nový Keto Blend

Keto jednoduše – zbrusu nový Keto Blend
Isaac Syred
Autor a expert4 let Ago
Zobrazit profil Isaac Syred

Splnit makra na keto dietě nikdy nebylo snazší díky našemu Keto Blend.

Od roku 2017, se z keto diety stal nejvyhledávanější stravovací trend roku 2019 – dokonce ještě vyhledávanější než veganství. Stal se z toho nesmírně populární trend mezi celebritami i všemi ostatními. Pod hashtagem #keto najdete více než 15,2 milionů příspěvků na sociálních sítích, takže je jasné, že se před ketogenní dietou neschováme. Takže o co přesně jde?

Keto dieta se obvykle drží následujícího rozložení maker – 75% tuku, 20% bílkovin a 5% sacharidů – což ale bohužel neznamená, že byste se měli ládovat čokoládovou pomazánkou přímo ze sklenice, dokud nesplníte svých 75% tuku.

Ačkoliv aktivnější vyznavači keto diety následují verzi s vyšším procentem bílkovin, a sice 60% tuku, 35% bílkovin a 5% sacharidů. Ačkoliv to ani tak neznamená plné lžíce krémové čokolády, abyste splnili denní příjem tuku, naštěstí pro vás existuje lahodný způsob, jak to splnit.

Představujeme vám Keto Blend.

Zůstaňte ve správných kolejích

Náš nový Keto Blend pomůže každému, kdo chce následovat vysokobílkovinovou verzi ketogenní diety, jelikož obsahuje unikátní směs 60% tuku, 35% bílkovin a 5% sacharidů v jedné porci. To nejenže splňuje doporučená makra pro bílkovinovou keto dietu, ale má mnohem lepší nutriční hodnoty než konkurenční výrobky.

Byl vyroben tak, aby dobře fungoval v keto dietě, s nutrienty, které potřebujete pro aktivní a vyvážený lifestyle.

Opravdové ingredience

Opatrně a poctivě jsme vybírali ingredience, které jsou dobře známé a plné dobrých věcí.

Pokud jste na keto dietě už nějakou chvíli, pak pravděpodobně vašemu nákupnímu seznamu dlouhodobě kraluje avokádo. Takže dává smysl, že ho najdete i ve vašem oblíbeném shaku, že? Přidali jsme avokádo, abychom navýšili množství nenasycených tuků a zajistili krémovější strukturu a lahodnou chuť.

Skvělou potravinou jsou také vejce, které dodají porci bílkovin a zdravých tuků. Víme, že to je další stálice keto diety, takže proč toho opět nevyužít v jednoduchém shaku? Navíc dodá dávku vitamínů, jelikož obsahují vitamíny rozpustné v tucích – A, D, E a K.

Hlavním zdrojem bílkovin je syrovátkový izolát – získaný ze syrovátky, s obsahem okolo 90% bílkovin a minimálním obsahem cukru.

A nakonec jsme do směsi přidali MCT (medium chain triglycerides = triglyceridy se středním řetězcem). To je speciální druh molekuly tuku, která se snadno tráví a rychle absorbuje do těla, což z ní dělá perfektní okamžitý zdroj energie, který vás udrží v ketóze.

Plný chuti

A teď ta nejlepší část – příchutě. Keto Blend přichází ve 3 lahodných delikátních příchutích vytvořených tak, aby zahnaly chuť na sacharidové pochoutky a udrželi vás na správné cestě za ketózou.

Chcete si připomenout dny strávené na pláži se zmrzlinou? Vyzkoušejte klasickou kombinaci Jahody a vanilky. Tahle svěží krémová kombinace vám určitě vykouzlí úsměv na tváři.

Pokud vás honí mlsná, tahle příchuť by ji mohla pomoci zahnat. Usrkněte si slaďoučkou kombinaci Čokolády a karamelu – mix bohaté čokolády a jemného karamelu, ze kterého se vám budou sbíhat sliny, jakmile ochutnáte.

A ti, kteří touží po piškotovém dortu, příchuť Kávy a vlašského ořechu vaši touhu uspokojí. Díky bohaté chuti a vůni zapomenete i na ten dort.

Co si z článku odnést

Nemusíte trpět na koktejlech, které ještě k tomu nesplňují ta správná keto makra. Náš Keto Blend nabízí všechno, co potřebujete, abyste dosáhli svých fitness cílů, zatímco jste ve stavu ketózy. Nemusíte se ochuzovat o lahodné chutě a stále zůstat ve správných kolejích.

Naše články slouží k informativním a vzdělávacím účelům, v žádném případě neslouží jako zdravotní rady. V případě nejasností v užívání doplňků stravy a suplementů nebo v případě radikální změny Vašich stravovacích návyků, se nejdříve poraďte s odborníkem na zdraví nebo kvalifikovaným nutričním poradcem.

Isaac Syred
Autor a expert
Zobrazit profil Isaac Syred
Isaac on brändiviestinnän trainee, joka suhtautuu intohimoisesti kaikkeen fitnekseen liittyvään. Hän on aina rakastanut jalkapalloa, ja onkin pelannut sitä korkealla nuorisotasolla, sekä sen lisäksi harrastanut kilpailullista kickboxingia 4 vuotta. Viime vuosina Isaac on omistautunut kuntosaliharjoittelulle harjoittaen sekä liikkuvuutta, että kehonrakennusta. Hän uskoo vahvasti, että tasapaino kaikessa on tärkeää ja siksi hän tykkää viikonloppusiin viettää aikaa ystäviensä kanssa.
myprotein