Zpět na hlavní obsah
Recepty

Sweet Chilli sýrové kuličky ze 3 ingrediencí

Sweet Chilli sýrové kuličky ze 3 ingrediencí
Lauren Dawes
Autor a expert1 rok Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Když přijdete domů po dlouhém dni v práci a potřebujete (ano, potřebujete) něco rychlého k jídlu, nic není lepší než tyhle super jednoduché sweet chilli sýrové kuličky podle @hollyb_fitness. Kombinace křupavého sweet chilli obalu s neodolatelným táhlým sýrovým středem chutná tak dobře, jako zní.

Tenhle jednoduchý recept, na který nepotřebujete žádné speciální dovednosti, je perfektní na zahnání malého hladu – a hotový bude prakticky hned. Vše, co potřebujete, jsou tři ingredience a 10 minut času. V čem je háček?

Tenhle recept bude skvělou sólo svačinkou, ale můžete ho zdvojnásobit nebo ztrojnásobit a podělit se s ostatními. Jednoduché.

Počet kuliček: 4

VIDEORECEPT ZDE

Ingredience

Postup

  1. Nasypte proteinové chipsy do misky a rozdrťte je na malé kousky (to bude snazší, pokud je necháte v sáčku, který předtím ale otevřete a vrchní okraj přehnete).
  2. Dále rozbijte v další misce vajíčko a našlehejte vidličkou.
  3. Rozbalte každý sýr a namočte ho do vejce. Ujistěte se, že je celý namočený, a poté ho obalte v rozdrcených chipsech.
  4. Dejte do horkovzdušné fritézy na 4 minuty. Sýrové kuličky by měly být křupavé na povrchu a měkké a tekoucí uvnitř.
  5. Podávejte s omáčkou bez cukru v příchuti sladké chilli a vychutnejte si ihned, dokud jsou teplé (a nepopalte si jazyk o horký sýrový střed!).

Nutriční informace

Na jednu porci

Kalorie 92
Tuky 6g
Sacharidy 1g
Bílkoviny 8g
Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein