Zpět na hlavní obsah
Recepty

Proteinový cinnamon roll mug cake

Proteinový cinnamon roll mug cake
Lauren Dawes
Autor a expert2 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Sladký, lepkavý a neskutečně jednoduchý.

Tyhle domácí skořicové rolky jsou nepřekonatelnou pochoutkou, kterou si můžete vychutnat vždy, když si chcete dát lahodnou proteinovou snídani nebo něco na zahnání chutí na sladké po večerech.

Stačit vám bude jen pár běžných ingrediencí a garantujeme vám, že to bude váš nový oblíbený recept, ke kterému se budete vracet, až budete mít chuť na něco sladkého. Místo těžké cukrové polevy jsme použili směs mléka a našeho dokonalého Impact Whey Proteinu v příchuti Cinnamon Danish a práci to odvede stejně skvěle – a je mnohem lepší pro vaše tréninkové cíle. Výhra.

Počet porcí: 2

https://www.youtube.com/watch?v=fmT8yqAZPR8&feature=emb_logo

Ingredience

Postup

  1. Předehřejte troubu na 180 stupňů.
  2. V malé misce smíchejte mléko a skořicový protein do hladka a dejte stranou.
  3. Dále smíchejte mouku, prášek do pečiva a řecký jogurt, dokud nevznikne těsto. Podsypte si vál nebo kuchyňský povrch moukou, aby se těsto nelepilo, a rozválejte ho do dlouhého pruhu, který bude zhruba 1 cm tlustý. Těsta bude dost na 2 porce – pokud nechcete dělat obě najednou, dejte zbytek těsta do vzduchotěsné krabičky a dejte do lednice do následujícího dne.
  4. Pomocí nože zarovnejte okraje těsta, abyste měli podlouhlý obdélník, poté potřete roztopeným kokosovým olejem a posypte skořicí. Těsto zarolujte odspoda nahoru, aby vznikla pevná rolka.
  5. Skořicovou rolku dejte do malé zapékací misky nebo hrníčku vhodného do trouby a pečte 15-20 minut, dokud nezezlátne a nebude zcela upečená.
  6. Nechte pár minut zchladnout a poté ozdobte štědrou porcí směsi mléka a skořicového proteinu, kterou jste si připravili předem. Tak jednoduché a tak, tak dobré.

Nutriční informace

Na jednu porci

Kalorie 357
Tuky 9.8g
Sacharidy 47.7g
Bílkoviny 19.5g
Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein