
Kdo říká, že cheesecake je jen pro speciální příležitosti? Vychutnejte si proteinovou odměnu každý den s tímto cheesecakem s arašídovým máslem. Nejen že je lahodný, ale také neuvěřitelně jednoduchý na přípravu.
Ingredience
8 sušenek (rozdrobených)
2 lžíce másla nebo margarínu s nízkým obsahem tuku (roztopené)
2 lžíce medu
180g light krémového sýru
200g řeckého jogurtu bez tuku
1 odměrka Impact Whey Proteinu (vanilka)
2 lžíce arašídového másla
Hrst jahod
Hrst borůvek
2 lžíce Proteinové čokoládové pomazánky
Postup
Předehřejte troubu na 175 stupňů.
Rozdrobte sušenky najemno, buď ručně nebo válečkem.
Smíchejte sušenky s roztopeným máslem a medem.
Směs přendejte do malých formiček (nebo jedné větší) a rozprostřete, aby pokryla celé dno.
Upečte směs po dobu 10 minut.
Ve velké míse smíchejte krémový sýr, jogurt, protein, arašídové máslo a med.
Směs na cheesecake nalijte na sušenkový základ a uhlaďte.
Pečte cheesecaky 20 minut na 175 stupňů, pak snižte teplotu na 150 stupňů a pečte dalších 10 minut.
Vyndejte cheesecaky z trouby a nechte zchladnout. Dejte do lednice na alespoň tři hodiny.
Až budou cheesecaky úplně vychlazené, ozdobte podle chuti. Vypadají skvěle s trochou arašídového másla a proteinovou čokoládovou pomazánkou, jahodami a borůvkami.
Nutriční informace
Na jednu porci
Kalorie | 427 |
---|---|
Tuky | 20g |
Sacharidy | 31g |
Bílkoviny | 25g |
