Zpět na hlavní obsah
Recepty

Proteinový cheesecake s arašídovým máslem

Proteinový cheesecake s arašídovým máslem
Monica Green
Autor a expert12 měsíců Ago
Zobrazit profil Monica Green

Kdo říká, že cheesecake je jen pro speciální příležitosti? Vychutnejte si proteinovou odměnu každý den s tímto cheesecakem s arašídovým máslem. Nejen že je lahodný, ale také neuvěřitelně jednoduchý na přípravu.

VIDEORECEPT ZDE

Ingredience

  • 8 sušenek (rozdrobených)
  • 2 lžíce másla nebo margarínu s nízkým obsahem tuku (roztopené)
  • 2 lžíce medu
  • 180g light krémového sýru
  • 200g řeckého jogurtu bez tuku
  • 1 odměrka Impact Whey Proteinu (vanilka)
  • 2 lžíce arašídového másla
  • Hrst jahod
  • Hrst borůvek
  • 2 lžíce Proteinové čokoládové pomazánky

Postup

  1. Předehřejte troubu na 175 stupňů.
  2. Rozdrobte sušenky najemno, buď ručně nebo válečkem.
  3. Smíchejte sušenky s roztopeným máslem a medem.
  4. Směs přendejte do malých formiček (nebo jedné větší) a rozprostřete, aby pokryla celé dno.
  5. Upečte směs po dobu 10 minut.
  6. Ve velké míse smíchejte krémový sýr, jogurt, protein, arašídové máslo a med.
  7. Směs na cheesecake nalijte na sušenkový základ a uhlaďte.
  8. Pečte cheesecaky 20 minut na 175 stupňů, pak snižte teplotu na 150 stupňů a pečte dalších 10 minut.
  9. Vyndejte cheesecaky z trouby a nechte zchladnout. Dejte do lednice na alespoň tři hodiny.
  10. Až budou cheesecaky úplně vychlazené, ozdobte podle chuti. Vypadají skvěle s trochou arašídového másla a proteinovou čokoládovou pomazánkou, jahodami a borůvkami.

Nutriční informace

Na jednu porci

Kalorie 427
Tuky 20g
Sacharidy 31g
Bílkoviny 25g
Monica Green
Autor a expert
Zobrazit profil Monica Green
myprotein