Zpět na hlavní obsah
Recepty

Proteinové wafle s vanilkovým tvarohovým krémem

Proteinové wafle s vanilkovým tvarohovým krémem
Lucie Králová
Autor a expert6 let Ago
Zobrazit profil Lucie Králová
Ingredience:Postup:
  1. Do mísy nasypeme vanilkové vločky a protein, špetku skořice a kypřícího prášku do pečiva. Promícháme.
  2. Na malé kostečky nakrájíme banán a přihodíme je k sypkému těstu. Přidáme bílý jogurt, pár kapiček flavdrops a vejce a mixérem rozšleháme.
  3. Těsto lejeme do vaflovače.
  4. Tvaroh dáme do misky, přikapeme flavdrops a rošleháme do hladka.
  5. Hotové wafle servírujeme s vanilkovým našlehaným tvarohem, můžeme posypat kokosem, kakaovými boby a pocákat MySyrupem.
  6. Podáváme. Výsledné množství vyjde na 2 porce.

Živinyna jednu porci:

Energie: 478,97 kcal/2004,01 kJ

Bílkoviny: 40,03g

Sacharidy: 48,1g

Tuky: 12,4g

Vláknina:  5,52g

*bez započítání posypů

 

 

 

 

Lucie Králová
Autor a expert
Zobrazit profil Lucie Králová
Medailonek – Lucie Králová Lucie je nadšenou studentkou fyzioterapie, které se v současné době věnuje na fakultě sportovních studií Masarykovy univerzity. Rovněž absolvovala kurz fitness instruktora a v této oblasti, stejně jako ve výživě a regeneraci a celkově zdravém stylu, se nadále aktivně vzdělává. V rámci studia spolupracuje s profesionálními sportovci, například s českým juniorským biatlonistickým týmem a předními hráči badmintonu. Lucie má praktické zkušenosti z lázní, kde rozšiřovala své ysokoškolské znalosti o komunikaci a práci s pacienty. Lucie se aktivně podílí na obsahu pro Myprotein a více informací o ní naleznete na jejím Instagramovém profilu: https://www.instagram.com/missnothingdamn. Ve svém volném čase se věnuje samozřejmě sportu – fitness, posilování, ale také relaxacím. Sama si vede tréninky a jejich rozvržení. Miluje procházky, přírodu, hory, a když může, odjede proto z města. Mezi její koníčky rovněž patří čtení, psaní, hudba, psychologie, čas s přáteli, vaření a jiné drobné radosti všedních dní.
myprotein