Zpět na hlavní obsah
Recepty

Ovesné panini

Ovesné panini
Nela Hoskovcova
Autor a expert11 měsíců Ago
Zobrazit profil Nela Hoskovcova

Kdo říká, že ovesné vločky jsou dobré tak akorát na ovesnou kaši? @viktorie_hrazdilkova určitě ne! Vyzkoušejte tenhle recept na ovesné panini, které je hotové za chviličku, skvěle chutná a má parádní makra, určitě nebudete litovat!

Počet porcí: 1VIDEORECEPT ZDE

Ingredience

  • 50g ovesných vloček
  • 30g tvarohu
  • Šunka, paprika, sýr

Postup

  1. Rozmixované ovesné vločky smíchejte s tvarohem (Viki použila odtučněný vaničkový) a vypracujte nelepivé těsto, které rozdělte na 2 části a každou část rozválejte (Viki doporučuje použít pečící papír).
  2. 1 placku potřete kečupem a obložte šunkou, paprikou a sýrem.
  3. Přikryjte druhou plackou, utlačte a dejte zapéct do sendvičovače (cca 5 min) a vychutnávejte.
      
Nela Hoskovcova
Autor a expert
Zobrazit profil Nela Hoskovcova
Nela je původem z Vysočiny, ale žije a pracuje ve Velké Británii, kde také vystudovala BSc (Hons) v oboru Sport, Exercise and Nutrition a následně MSc v oboru Food and Nutrition. Je registrovanou specialistkou na sportovní výživu na Sport and Exercise Nutrition Register (SENr) pod British Dietetic Association. Kromě toho je také certifikovanou osobní trenérkou a fitness instruktorkou. Nela praktikuje výživu na plný úvazek a ve volném čase se věnuje klientům na osobním tréninku a vede skupinové fitness lekce, její nejoblíbenější je spinning. Sama sport a pohyb miluje a věnuje se mu od malička – přes cheerleading, aerobic a step aerobic se dostala k gymu, činkám a běhu, což jsou momentálně její oblíbené aktivity. Kromě toho ale miluje jídlo a nikdy nepohrdne procházkou do kavárny na dort a cappuccino.
myprotein