Zpět na hlavní obsah
Recepty

Nadýchaný proteinový čokoládový pudink

Nadýchaný proteinový čokoládový pudink
Lauren Dawes
Autor a expert1 rok Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes
Možná budete trochu skeptičtí, až si přečtete seznam ingrediencí, ale neodsuzujte ho, dokud jste ho nevyzkoušeli.

Vždycky věříme, že @healthy_floflo přijde s tím nejkreativnějším zdravým receptem, který je překvapivě jednoduchý a zvládne ho i někdo, kdo není v kuchyni úplně šéfkuchařem. Tenhle recept tohle všechno splňuje do puntíku.

Vyrobíte ho pouze se štědrou porcí ledu, vodou a naším lahodným Impact Whey Proteinem v delikátní příchuti hořká čokoláda a slaný karamel – dezert, který se vám jednoznačně vejde do maker a uspokojí chuť na sladké zároveň. A to je rozhodně výhra. Podle Flo je základem důvěřovat postupu a mixovat, dokud nevznikne ta nejlepší, nejjemnější konzistence vůbec. Ano, opravdu je to tak jednoduché.

Tenhle pudink je super jemný a nadýchaný, tak trochu jako proteinový mousse. Nutriční hodnoty taky mluví samy za sebe – jaká jiná sladká pochoutka uspokojí chutě za pouhých 50 kalorií na porci?

Vyzkoušejte a nebudete litovat.

https://www.youtube.com/watch?v=iZNHH4uVufg&feature=emb_logo

Ingredience

Postup

  1. Nejprve dejte led, vodu a Impact Whey Protein do mixéru a mixujte, dokud směs nebude jemná a vzdušná. Tip: nevzdávejte mixování, dokud nebude mít směs jemnou hladkou konzistenci. To pár minut zabere, ale věřte procesu.
  2. Směs by měla být připravena za pár minut, poznáte to tak, že změní barvu – z tmavě hnědé na o hodně světlejší.
  3. Nalijte do skleničky a podávejte. Pokud chcete něco extra, posypte vršek neslazeným kakaem nebo jemně nastrouhanou hořkou čokoládou.

Nutriční informace

Na jednu porci

Kalorie 48
Tuky 0.9g
Sacharidy 1.5g
Bílkoviny 8.1g
Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein