Zpět na hlavní obsah
Recepty

Grilované broskve s proteinovým jogurtem | Recept na zdravý dezert

Grilované broskve s proteinovým jogurtem | Recept na zdravý dezert
Lauren Dawes
Autor a expert2 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Niall Kirkland přichází s dalším lahodným zdravým dezertem, který se skvěle hodí na zahnání chuti na sladké díky přirozené sladkosti. Co se týče ovoce, broskve určitě patří k těm nejlahodnějším a jejich kombinace s krémovým jogurtem a křupavými plátky mandlí je prostě dokonalá.

Přidejte odměrku vanilkového Impact Whey Proteinu do řeckého jogurtu a máte hned jeden z nejsnazších a nejchutnějších způsobů, jak navýšit příjem bílkovin.

Počet porcí: 3

https://www.youtube.com/watch?v=KbLwxl0-K8c&feature=emb_logo

Ingredience

Na broskve:

Na proteinový jogurt:

Na posypání:

  • Hrst plátků mandlí
  • 1 lžíce hnědého cukru
  • 1 lžíce javorového sirupu nebo Sirupu bez cukru
  • Čerstvé lístky máty

Postup

  1. Nejprve spolu smíchejte protein a řecký jogurt, dokud nebude směs krásně hladká.
  2. Dále rozehřejte grilovací pánev na vysokou teplotu (nebo jakoukoliv pánev, ale grilovací udělá ten správný vzor).
  3. Rozkrojte broskve na půlku, vyndejte pecku a poté každou půlku opět rozpulte. Rozložte plátky broskve na plech na pečení nebo prkénko a obě strany broskví potřete rozehřátým kokosovým olejem.
  4. Dejte na pánev 4 plátky broskví najednou a opékejte 3-4 minuty, dokud broskve nebudou měkké a nebudou viditelné otisky grilu, poté otočte a opečte z druhé strany.
  5. Grilované broskve podávejte ihned s pořádnou porcí proteinového jogurtu a javorového sirupu, spolu s posypkou z plátků mandlí a hnědého cukru, pokud chcete.

Nutriční informace

Na jednu porci

Kalorie 238
Tuky 7.4g
Sacharidy 29g
Bílkoviny 16.8g
Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein