Recepty

Dvojvrstvá lotusová zmrzlina

Je na čase si toho zbytku léta ještě užít. A jak nejlépe to udělat? S proteinovou zmrzlinou. Není moc věcí lepších než tenhle mražený vynikající dezert. A když je ve formě nanuku? Neporazitelný.

Nejlépe si je vychutnáte po tréninku s nohama nahoře. Nebo aspoň podle nás.

Počet porcí: 4

VIDEORECEPT ZDE

Ingredience

Vrstva 1

  • 100g jogurtu
  • 20g Cookies and Cream Impact Whey Proteinu
  • 1-2 kapky Toffee FlavDrops

Vrstva 2

  • 50g jogurtu
  • 10g pomazánky z karamelizovaných sušenek
  • 20g Cookies and Cream Impact Whey Proteinu

Topingy

  • 1 karamelizovaná sušenka (rozdrobená)
  • 60g mléčné čokolády

Postup

  1. Smíchejte ingredience na první vrstvu.
  2. Smíchejte ingredience na druhou vrstvu (vrstvu s pomazánkou).
  3. Dejte první vrstvu do formiček na zmrzlinu, rozdrobte karamelizovanou sušenku a pokryjte druhou vrstvou.
  4. Přidejte dřívka a dejte do mrazáku na dvě hodiny, nebo dokud se zmrzlina neuleží.
  5. Namočte zmrzlinu do rozpuštěné čokolády a opět zmrazte, dokud zmrzlina neztuhne.
  6. Dobrou chuť!

Nutriční informace

Na jednu porci

Kalorie 187
Tuky 7g
Sacharidy 13g
Bílkoviny 17g


Emily Wilcock

Emily Wilcock

Autor a expert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.


Dosáhněte Vašich cílů s Myprotein a ušetřete s našimi aktuálními slevami zde! KUP TEĎ