Zpět na hlavní obsah
Recepty

Chutné veganské blondies | Proteinové cizrnové blondies

Chutné veganské blondies | Proteinové cizrnové blondies
Lauren Dawes
Autor a expert5 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Vystupte z temné strany a dejte šanci těmhle veganským blondies.

Bez cukru, másla nebo vajec, klíčových součástí klasických receptů na blondies a brownies, každý kousek těchto lahodných čtverečků z nebe chutná stejně opojně – až na to, že perfektně zapadají do rostlinného životního stylu.

Možná budete trochu překvapeni, až uvidíte plechovku cizrny na seznamu ingrediencí, ale věřte nám, my víme, co děláme. Navíc jsou tyto blondies skvělým zdrojem rostlinných bílkovin, což z nich dělá chutnou odměnu ideální k navýšení vašeho denního příjmu proteinu.

Zapomeňte na komplikovaný postup a schovejte si posilování rukou do posilovny, protože v tomto receptu není potřeba nic míchat – celé těsto se dělá v mixéru a bude připravené za pár minut.

Ať už budete dělat plech, abyste o víkendu ohromili svoje hosty, nebo jen potřebujete osobní zásobu něčeho lahodného k uspokojení své chuti na sladké po večerech, tyhle vegan blondies jsou vždycky trefou do černého.

Počet porcí: 8

Ingredience

Postup

  1. Předehřejte troubu na 180°C a vyložte formu na pečení pečícím papírem, dejte stranou.
  2. Dejte všechny ingredience kromě veganských čokoládových peciček do mixéru a mixujte, dokud nebude směs hladká a bez hrudek.
  3. Lžící dávejte těsto do připravené formy a pomocí zadní strany lžíce zarovnejte.
  4. Posypejte čokoládovými pecičkami.
  5. Pečte zhruba 45 minut, nebo dokud okraje nezezlátnou. Nakrájejte vaše vegan blondies na čtverečky a vychutnávejte!

Nutriční informace

Na jednu porci

Kalorie 252kcal 153 kalorií z tuku
% Denního doporučeného množství *
Tuky  17g 26%
Sacharidy  7g 2%
Bílkoviny  12g 24%
Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein