dal dohromady vlastní, bílkovinami nabitý recept na tuhle delikatesu. Pokud churros neznáte, je to typické smažené těsto, které se jí ve Španělsku, Portugalsku a částech Latinské Ameriky. Představte si čerstvě smažené koblížky na pouti.Churros, které nerozhodí vaše makra – ano, prosím.
A můžete si k nim vybrat i omáčku. Dostatečně dobře chutnají i samy o sobě, ale pokud churros rádi namáčíte, proč nezkusit Sirup bez cukru nebo rozehřejte trochu Proteinové pomazánky.
Počet porcí: 6
Ingredience
Churros: 
- 35g mouky
 - 20g vanilkového Kaseinu
 10g vanilkové syrovátky - 100g nízkotučného řeckého jogurtu
 
Na posypání: 
- 1 lžička granulované stévie
 - 1 lžička stévie
 
Postup
- Mouku, kasein a syrovátku prosijte do mísy a smíchejte.
 - Dále přidejte řecký jogurt a smíchejte, aby vzniklo těsto. Pokud je směs příliš hustá, přidejte trochu mléka.
 - Až bude těsto připravené, dejte ho do zdobícího sáčku s hvězdičkovou koncovkou.
 - Z těsta udělejte tolik churros, kolik budete chtít (tenhle recept je zhruba na 6, záleží na tom, jak velké je uděláte.
 - Až budou churros připravené, dejte je do horkovzdušné fritézy na 8-10 minut na 180 stupňů.
 - Až se budou churros smažit, dejte ingredience na posypku do malé misky a smíchejte.
 - Až budou churros hotové, vyndejte je z fritézy, obalte v posypce a nechte mírně zchladnout.
 - Vychutnejte si je ještě teplé.
 
Nutriční informace
Na jednu porci
| Kalorie | 49 | 
|---|---|
| Tuky | 0.33g | 
| Sacharidy | 5g | 
| Bílkoviny | 6g | 
   199.00 Kč    
  
  Emily Wilcock Autor a expert