Doprava zdarma od 1500 Kč Bezkonkurenční kvalita Slevy až 38% v aplikaci Získej 400 Kč?

POSLEDNÍ ŠANCE
SLEVA 35% | KÓD: RYCHLE
DÁRKY OD 1300 KČ A 1800KČ ZDARMA

Days
:
Hodin
:
Minut
:
Sekund
RECEPTY

Jednoduché proteinové churros

dal dohromady vlastní, bílkovinami nabitý recept na tuhle delikatesu. Pokud churros neznáte, je to typické smažené těsto, které se jí ve Španělsku, Portugalsku a částech Latinské Ameriky. Představte si čerstvě smažené koblížky na pouti.

Churros, které nerozhodí vaše makra – ano, prosím.

A můžete si k nim vybrat i omáčku. Dostatečně dobře chutnají i samy o sobě, ale pokud churros rádi namáčíte, proč nezkusit Sirup bez cukru nebo rozehřejte trochu Proteinové pomazánky.

VIDEORECEPT ZDE

Počet porcí: 6

Ingredience

Churros:

  • 35g mouky
  • 20g vanilkového Kaseinu
  • 10g vanilkové syrovátky
  • 100g nízkotučného řeckého jogurtu

Na posypání:

  • 1 lžička granulované stévie
  • 1 lžička stévie

Postup

  1. Mouku, kasein a syrovátku prosijte do mísy a smíchejte.
  2. Dále přidejte řecký jogurt a smíchejte, aby vzniklo těsto. Pokud je směs příliš hustá, přidejte trochu mléka.
  3. Až bude těsto připravené, dejte ho do zdobícího sáčku s hvězdičkovou koncovkou.
  4. Z těsta udělejte tolik churros, kolik budete chtít (tenhle recept je zhruba na 6, záleží na tom, jak velké je uděláte.
  5. Až budou churros připravené, dejte je do horkovzdušné fritézy na 8-10 minut na 180 stupňů.
  6. Až se budou churros smažit, dejte ingredience na posypku do malé misky a smíchejte.
  7. Až budou churros hotové, vyndejte je z fritézy, obalte v posypce a nechte mírně zchladnout.
  8. Vychutnejte si je ještě teplé.

Nutriční informace

Na jednu porci

Kalorie 49
Tuky 0.33g
Sacharidy 5g
Bílkoviny 6g
199.00 Kč‎
Emily Wilcock
Emily Wilcock Autor a expert
After finishing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her degree in Business Management and Marketing — before coming back to work full-time with the team. Emily specialises in high-protein recipes, inspiring real-life stories and accessible health and fitness advice, and her work has been featured in The Supplement Magazine. When she’s not in the kitchen baking or cooking, she’s out exploring Manchester’s best food spots, or working up an appetite at the gym.

Související příspěvky