Zpět na hlavní obsah
Recepty

Croissanty plněné malinovou cheesecake náplní | Proteinová snídaně

Croissanty plněné malinovou cheesecake náplní | Proteinová snídaně
Lauren Dawes
Autor a expert2 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Ano, cheesecake k snídani je to pravé.

Víkendový brunch právě dostal nový rozměr – tyhle neodolatelné croissanty plněné cheesecakovou náplní jsou tak dobré, že jen při pomyšlení na ně se vám bude chtít vyskočit z postele. Navíc mají impozantních 16g bílkovin na jednu porci.

Mluvíme tu o vrstvách lahodného pečiva s bohatou, krémovou náplní a čerstvými malinami. Neporazitelná kombinace.

Počet porcí: 3

https://www.youtube.com/watch?v=LiEu_WwOwLo&feature=emb_logo

Ingredience

Postup

  1. Předehřejte troubu na 180 stupňů.
  2. Nejprve vytvořte cheesecakovou náplň tak, že smícháte krémový sýr, vejce, proteinový prášek a sirup bez cukru a rozmačkané maliny, dokud nebude směs hladká. Dejte stranou.
  3. Opatrně podélně rozkrojte croissanty. Prsty je trošku zmáčkněte, aby se dovnitř dala dát náplň – aby vznikly skoro takové lodičky. Můžete totéž udělat i s vrškem croissantů, pokud jsou dostatečně velké, nebo si je prostě vychutnejte zvlášť!
  4. Dále dejte croissantové lodičky na plech a opatrně lžící nandejte do každé cheesecake náplň. Přidejte pár extra lžiček rozmačkaných jahod a pečte 15-20 minut, dokud nebudou hotové.
  5. Podávejte okamžitě se špetkou čerstvých jahod a extra sirupem bez cukru, pokud máte chuť! Garantujeme, že je to tak dobré, že si budete chtít přidat.

Nutriční informace

Na jednu porci

Kalorie 377
Tuky 19g
Sacharidy 33g
Bílkoviny 16g

 

Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein