Zpět na hlavní obsah
Naši ambasadoři

Představujeme vám Jeffa Seida | Nejnovější člen týmu Myprotein

Představujeme vám Jeffa Seida | Nejnovější člen týmu Myprotein
Evangeline Howarth
Autor a expert3 let Ago
Zobrazit profil Evangeline Howarth

Nejmladší IFBB profesionál v dějinách, kvalifikován na Mr. Olympia a nyní také nejnovější člen #TeamMyprotein – Jeff Seid.

Jeffovo jméno je ve fitness známé a díky jeho kariérním úspěchům, dopadu na estetickou bodybuilding komunitu a počtu followerů, které během let nasbíral, se není čemu divit.

Jeff se mohl dát dohromady s jakoukoliv značkou sportovní výživy, ale vybral si nás. A my jsme pyšní na to, že ho mezi námi můžeme přivítat.

Společně poháníme ambice naší globální komunity atletů a nadšenců do fitness po celém světě – komunity, která čítá 10 milionů.

https://www.youtube.com/watch?v=bg32L9VLD-Q&feature=youtu.be

Co se nám na Jeffovi jako na sportovci líbí nejvíc, je jeho ambice a touha po progresu ve všech směrech jeho kariéry. Je to jeho neumírající motivace a to, že se nikdy nevzdává.

„Opravdový šampion není ten, kdo nikdy neselže, ale ten, kdo nikdy se nikdy nevzdá,“ říká Jeff.

Celé interview s Jeffem zveřejníme tento pátek, tak to sledujte, ať vám neuteče.

https://www.youtube.com/watch?v=asEiJ_-N_oY&feature=youtu.be

Celé interview vyjde tento pátek, 18. září. Sledujte to pro více novinek od Jeffa a Myprotein.

 

 

Evangeline Howarth
Autor a expert
Zobrazit profil Evangeline Howarth

Evangeline se účastnila sportovních soutěží již od mládí. Jako kvalifikovaná RYA instruktorka jízdy na malých závodních lodích rozumí důležitosti správné výživy pro zvládnutí extrémních a vytrvalostních sportů, především díky její zkušenosti s týmy Velké Británie a vedením a trénováním prvního týmu její univerzity.

Ve svém volném čase miluje Evangeline běh - především maratony. O víkendech ji můžete najít u vodních sportů nebo při výšlapu do kopců. Její ideální večer je strávený HIIT tréninkem nebo dřepy v posilovně před tím, než si připraví nějaké pálivé jídlo s hromadou zeleniny - mňam!

Přečtěte si více o Evangelininých zážitcích zde.

myprotein