Zpět na hlavní obsah
Recepty

Super snadné dietní proteinové palačinky | Low-Carb snídaně

Super snadné dietní proteinové palačinky | Low-Carb snídaně
Jennifer Blow
Autor a expert5 let Ago
Zobrazit profil Jennifer Blow

Říká se, že snídaně je nejdůležitějším jídlem dne, navíc může být i tím nejchutnějším! Zkuste tyto super snadné palačinky, ze kterých nemusíte mít výčitky – perfektní kombinace pro aktivní ženy.

Ingredience

 1 středně zralý banán  1 a 1/2 odměrky (50 g) Active Women Dietní směsi  1 odměrka (35 g) Instantních ovesných vloček  1 celé vejce  60 ml mléka podle Vaší volby  1 čajová lžička prášku do pečiva  Špetka mořské soli

Postup

1. Pro přípravu těsta na palačinky, vložte všechny ingredience do mixéru a mixujte, dokud nevznikne jemná a krémová hmota.

2. Rozehřejte trochu oleje na pánvi, a jakmile je pánev rozehřátá, vlijte trochu hmoty.

3. Jakmile začne palačinka bublat, otočte a smažte z druhé strany. Opakujte, dokud nespotřebujete všechnu směs.

4. Podávejte s oblíbeným toppingem. Doporučujeme trochu čerstvého ovoce a řecký jogurt.

NUTRIČNÍ INFORMACE NA PALAČINKU

Super snadné dietní proteinové palačinky | Low-Carb snídaně

Nutriční informaceMnožství na porci

Kalorie 82kcal 18 kalorií z tuků % Denního příjmu * Tuky celkem 2 g 3 % Sacharidy celkem 10g 3 % Protein 7g 14 % * Procentuální podíl doporučené denní dávky založené na 2000 kaloriích

Jennifer Blow
Autor a expert
Zobrazit profil Jennifer Blow

Jennifer Blow je naše nutriční specialistka registrovaná u UKVRN, což je britský registr kompetentních a kvalifikovaných nutričních profesionálů. Má tituly Bachelor of Science in Nutritional Science a Master’s of Science by Research in Nutrition a nyní se specializuje na použití sportovních suplementů pro zdraví a fitness, podložené důvěryhodným výzkumem.

Jennifer byla citována nebo zmíněna jako nutriční specialista v řadě významných publikací jako Vogue, Elle a Grazia pro její expertní znalost významu výživy pro cvičení a zdravý životní styl.

Její zkušenosti sahají od práce s NHS na testech o zásazích do výživy po specifický výzkum suplementace omega 3 mastnou kyselinou a také vlivu fast foodu na zdraví, což bylo prezentováno na výroční konferenci Nutrition Society . Jennifer se podílí na řadě akcí pro profesní rozvoj, aby měla jistotu, že její znalosti zůstanou na vysoké úrovni. Přečtěte si více o zkušenostech Jennifer zde.

Ve svém volném čase Jennifer ráda chodí po horách a jezdí na kole. Z jejích příspěvků poznáte, že ráda dokazuje, že zdravá strava nemusí znamenat život o hladu.

myprotein