Zpět na hlavní obsah
Recepty

Eton Mess proteinový mražený cheesecake | Světová kuchyně

Eton Mess proteinový mražený cheesecake | Světová kuchyně
Lauren Dawes
Autor a expert3 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Oslavujeme naše oblíbené příchutě z celého světa s naší řadou Světová kuchyně.

Možná teď nemůžeme cestovat tak, jak bychom chtěli, ale my jsme tu od toho, abyste si stále mohli vychutnat chutě z celého světa, které milujete. Rozšiřte svoje obzory a otestuje nové příchutě z řady Světová kuchyně – ideální na obměnu vašeho každodenního jídelníčku.

Tento recept vám přinese chuť tradičního anglického dezertu jménem Eton Mess. Jen jsme ji trochu ozvláštnili křupavým sušenkovým základem. Ano, přesně tak.

Tenhle proteinový mražený cheesecake je perfektní odměnou, která uspokojí vaše chutě na sladké a která je navíc překvapivě snadná na přípravu. Stačí vám pouhých 6 ingrediencí.

Takže takhle na to.

Počet porcí: 6

https://www.youtube.com/watch?v=pqzL49AFXio&feature=emb_logo

Ingredience

Postup

  1. Nejprve dejte sušenky do mixéru a mixujte, dokud z nich nebudou jemné drobečky. Během mixování opatrně přidejte kokosový olej.
  2. Vysypte sušenkový základ do nádoby na pečení a lžící uhlaďte. Dejte stranou.
  3. Do velké mísy dejte jogurt, protein s příchutí Eton Mess a 100g malin (nějaké si nechte stranou na ozdobu). Ručním mixérem všechno rozmixujte do hladké směsi a nalijte na sušenkový základ.
  4. Náplň rovnoměrně rozprostřete a navrch rozdrobte jednu sněhovou pusinku. Navrch dejte zbytek malin a dejte alespoň na 4 hodiny o mrazáku (nejlépe přes noc).
  5. Po vyndání z mrazáku nechte zhruba 10 minut povolit a pak nakrájejte. Před podáváním posypte druhou sněhovou pusinkou – dobrou chuť!

Nutriční informace

Na jednu porci

Kalorie 196kcal 73 kalorií z tuku
% Doporučeného denního množství *
Tuky 8.1g 12%
Sacharidy 23.3g 8%
Bílkoviny 7.7g 15%
Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein