Zpět na hlavní obsah
Doplňky stravy

nejlepších dárků pro milovníky fitness | Vánoční dárky 2020

nejlepších dárků pro milovníky fitness | Vánoční dárky 2020
Evangeline Howarth
Autor a expert4 let Ago
Zobrazit profil Evangeline Howarth

Potřebujete inspiraci na vánoční dárky pro vaše milované fitness nadšence? Máme pro vás průvodce vším, co by si mohli přát pod stromečkem najít. Ať už si užívají běh nebo činky ve fitku, darujte jim něco, co jim pomůže zlepšit výkon.

Máme fitness dárky na míru pro všechny možné sporty, takže si můžete být jistí, že jim dárek od vás vykouzlí úsměv na tváři.

Vánoční speciály

1. Limitovaný golden vánoční box

Dodejte vašemu dárku trochu jiskry s tímto lmitovaným boxem. Vánoční golden box obsahuje chutné dobroty a tréninkové nezbytnosti, včetně kovového zlatého shakeru, Impact Whey Proteinu v příchuti Golden, a ručník na ruce. A samozřejmě také jednu z našich nejpopulárnějších tyčinek vůbec – Golden šestivrstvou tyčinku. Tahle lahodná proteinová tyčinka má 6 neodolatelných vrstev potěšení, které spolu vytváří dokonalou příchuť golden karamelu.

2. Golden šestivrstvá tyčinka

Je zpátky na vaši žádost, Golden šestivrstvá tyčinka je na seznamu přání k Vánocům hodně vysoko. Její lahodná golden karamelová chuť v kombinaci s 20g bílkovin tvoří perfektní odměnu. Se šesti vrstvami sestávajícími z proteinu, karamelu, sójových nugetek obalených v krémové čokoládě a zakončené křupinkami – uspokojí i tu největší chuť na sladké.

Fitness dárky pod 300 Kč

Potřebujete něco menšího jako doplněk k větším dárkům? Může být těžké najít malé dárky, které jim udělají opravdovou radost a využijí je, takže tady je několik našich favoritů, které tyto podmínky jistě splní.

3. Proteinové pomazánky

Proteinové pomazánky jsou lahodnou zdravější cestou, jak uspokojit chuť na čokoládu, ať už dáváte přednost mléčné, bílé nebo lískooříškové. Díky o 87% nižším obsahem cukru než alternativy ze supermarketu si je můžou vychutnat třeba na palačinkách nebo toustu a pořád splnit svá makra.

4. Směs na proteinové palačinky

Když už je řeč o palačinkách, bude ještě lepší, když tu Proteinovou pomazánku zkombinujete s touhle lahůdkou…Naše směs na proteinové palačinky je nabitá bílkovinami a přichází v 8 různých příchutí, od Skořicového cukru po Zlatý sirup. A nezkazí je ani ti nejhorší kuchaři, stačí přidat vodu nebo mléko a osmažit!

5. Pro SmartShake Slim Shaker

Pokud už jejich shaker není to, co býval (a cítit je na míle daleko), proč je neobdarovat Pro Smartshake Slim shakerem? Elegantní vzhled je skoro tak pozoruhodný jako jemné shaky, které s ním budou moci vytvořit. S extra přihrádku na suplementy se s tímhle shakerem opravdu trefíte do černého.

6. Galonový hydrátor

Pokud milují trávit hodiny ve fitku, ale nesnáší chodit pořád pro další vodu, pak je tohle dokonalý dárek. Tahle lahev bez BPA je opravdu odolná a vydrží i to, když ji hodíte ke zbytku výbavy do fitka a má rukojeť pro snadné použití. Přijde vám, že galon je trochu moc? Můžete zkusit také náš půl-galonový hydrátor.

7. Vitamínoví gumídci

Pomozte tuhle zimu jejich imunitě s našimi vitamínovými gumídky. Nikdo nechce přicházet o tréninky kvůli rýmičce, takže tyhle žvýkací bonbony s 11 různými vitamíny jim pomohou zůstat v top formě přes zimu.

8. Kovový shaker

Už žádné zklamání s levných, lehce rozbitných shakerů. Tenhle kovový shaker je lehký, odolný a pokaždé s ním vykouzlíte jemný shake. S bezpečným víčkem, které je snadné udržovat v čistotě, ho budou používat každý den, aby doplnili potřebné bílkoviny.

9. Vegan Carb Crusher balíček

Vegan dárky ještě nikdy nebyly lahodnější. Nejste si jistí, kterou příchuť Vegan Carb Crusher mají nejraději? S tímhle balíčkem můžou vyzkoušet všechny tři lahodné příchutě. Pokud si rádi dají něco sladkého, zamilují si tyhle neodolatelné tyčinky v příchuti Čokoláda pomeranč, Čokoláda a mořská sůl a Arašídové máslo.

10. All-natural arašídové máslo

Co je lepší než sklenice arašídového másla? Co takhle KILO arašídového másla?! Tohle všestranně využitelné ořechové máslo je nezbytností v každé kuchyni. Skvělý zdroj zdravých tuků a bílkovin – s tímhle dárkem nemůžete šlápnout vedle.

11. Klik box

Připravují si jídlo dopředu, ale nemají ho v čem pořádně nosit s sebou? S malým a velkým klik boxem si můžou být jistí, že budou mít všechno potřebné jídlo u sebe, když ho budou potřebovat. S vyjímatelnými přepážkami můžou oddělit svačinky od suplementů, navíc s víčkem, které se přiklapne na místo – perfektní i na obědy s sebou.

12. Hybrid lahev na vodu

Potřebujete dárek pro fotbalistu nebo hokejistu? Pomozte jim zůstat hydratovaný s touhle lahví na vodu, které se při pití nemusí dotýkat pusou, což ji dělá hygienickou i na venkovní týmové sporty.

13. Sirup bez cukru

Co by byly Vánoce bez něčeho sladkého? Sirup bez cukru je ideální na palačinky, dezerty nebo kaše, aniž byste jim přidávali extra kalorie. Přichází v celé řadě různých příchutí, takže si můžete vybrat třeba jednu na každý den v týdnu.

14. Flavdrops

Perfektní pro milovníky kávy nebo pečení, tahle šikovná malá lahvička obsahuje více chuti, než si vůbec dokážete představit. Stačí pár kapek do pečení, pití, shaků a výsledkem bude lahodná sladká chuť bez kalorií nebo cukru. Už nikdy se nevrátíte k sirupům plným cukru, až ochutnáte kávu s pár kapkami téhle dokonalosti.

15. MP Essentials ručník na ruce

Ať už jde o trénink ve fitku nebo doma, malý ručník se hodí vždycky. Tenhle ručník z jemné bavlny s naším logem dodá tomu pocení trochu stylu.

16. Hot and Cold Gel pack

Bolavé koleno nebo jiné zranění jim brání v tom, jít do fitka? Pomozte jim ho zahojit s tímhle praktickým gel packem. Můžete ho nahřát v mikrovlnce nebo dát do mrazáku a využít ho tak na všechny bolístky. Navíc má praktické poutko, které ho udrží na místě. Už nikdy nebudete muset balancovat mražený hrášek na bolavých místech!

Fitness dárky

Tady je pár dárků, bez kterých se prostě neobejdou, ať už se věnují jakémukoliv sportu. Od úlevy pro bolavé svaly po intenzivní trénink, z těchto dárků budou mít na Vánoce zaručeně radost.

17. Deluxe švihadlo

Ať už je to boxer nebo se rád vyhecuje na pořádném kardiu, švihadlo je perfektní dárek. Je přizpůsobitelné různým výškám a má bezpečné rukojetě, takže se do toho budou moct skutečně opřít.

18. Jóga podložka

Ať už se potřebují protáhnout po pořádném běhu nebo si srovnat chakry, podložka na jógu je perfektním dárkem pro milovníky fitness i jogíny. S bohatou pěnou a vroubky si můžou vychutnat svůj protahovací trénink v pohodlí a bez klouzání.

19. Foam roller

Když už jsme u tématu regenerace, po dobrém strečinku není nic lepšího, než ty bolavé svaly vyválet. Tahle bohatá EVA pěna zajistí, že udrží tvar i pod tím největším tlakem. Foam rollery jsou obzvlášť praktické pro budování síly středu těla, zmírňování bolesti a zlepšování stability – perfektní prakticky dárek pro každého milovníka fitness.

20. Composure taška na jógu

Ať už hodinou jógy vedou nebo si s sebou nosí vlastní podložku, tahle taška je perfektním doplňkem pro všechny jogíny. S poutky na upevnění podložky, několika postranními kapsami na nezbytnosti a oddělenou kapsou na boty, s dostatkem prostoru na oblečení a svačinky, si s sebou můžou vzít všechno, co potřebují a ještě víc.

21. Pánská Essentials Training kolekce

Ujistěte se, že mají vše, co potřebují, aby se mohli v roce 2021 pořádně opřít do tréninku. Pánská Essential Training kolekce obsahuje kraťasy, trička a tílka s antibakteriální a pot odvádějící technologií, která je ochladí, takže se můžou soustředit na trénink. Přichází v několika různých barvách a stylech, takže si každý najde to své.

Dárky pro milovníky fitka

Víme, že tenhle rok byl pro všechny milovníky fitka těžký, takže je odměňte něčím speciálním, aby si mohli v roce 2021 dát pořádný comeback. Od praktických doplňků po trendy oblečky, máme spoustu dárků, které je potěší.

22. MP Gym Holdall

Pokud svoje oblečení do fitka povalují po autě, když se chystají na trénink po cestě domů z práce, darujte jim tašku, do které se vejde všechno – i svačinky. Má velkou kapsu na boty, vnitřní kapsu na cennosti a voděodolný základ a několik možností, jak si nastavit poutko.

23. Bándáže na zápěstí

Pokud zvedají těžké váhy, pak jsou bandáže na zápěstí jasnou volbou. Dodají podporu zápěstí a sníží riziko zranění během tréninku. Tyhle bandáže mají silné Velcro zapínání a jsou elastické, aby seděly téměř každému.

24. Dámské vzpěračské rukavice

Zvedání činek může dát zabrat dlaním, takže jim pomozte přecházet bolestivým puchýřům tak, že zainvestujete do kvalitního páru vzpěračských rukavic. S koženými panely na dlaních pro extra ochranu a pohodlí a přizpůsobitelný Velcro pásek, aby doopravdy padly, jsou skvělou pomůckou pro každou milovnici fitness.

25. Zátěžový pás

Rádi testují svoje limity, co se týče vzpírání? Tenhle dárek bude výzvou pro všechny vzpěrače. Zátěžový pás je tvořený tak, aby udržel až extra 100kg,zatímco dodá podporu zádům při pull-ups a dipech – skvělé cviky na posílení vrchní části těla. Je vyrobený z odolné kůže a vydrží tak i ten nejtěžší trénink z nejtěžších.

26. Vycpané vzpěračky

Pokud milují těžké mrtvé tahy, nedovolte, aby je limitovaly jejich ruce. Dejte jim pár vzpěraček, aby mohli překonat svůj osobní rekord. Jsou vytvořené, aby zlepšily úchop a kontakt s činkou a jsou vycpané pro větší pohodlí, takže budou moci zvednout víc než kdy dřív.

27. Balíček na budování svalů

Pokud milují trénink, pak jistě vědí, že gains se tvoří v kuchyni. Pomozte jim vyladit výživu, zlepšit regeneraci a pomozte jim připravit se na další trénink s tímhle balíčkem na budování svalů. Obsahuje Impact Whey Protein, kreatin, pre-workout, BCAA 2:1:1, shaker a průvodce, se kterým budou gains jedna radost.

28. Balíček na rýsování

Pokud je jejich cílem zhubnout a rýsovat, pak jim pomůže tenhle balíček na rýsování. Obsahuje Impact Whey Protein, Impact EEAs, Multivitamín, Thermopure, shaker a průvodce, který jim pomůže přeměnit jejich cíle v realitu.

29. PhaseTech balíček

Pokud je trénink jejich způsobem života, pak je odměňte tou nejlepší výživou. Nová generace sportovní výživy, PhaseTech, je vytvořená tak, aby jim umožnila trénovat tvrději a déle. THE Whey+ obsahuje kvalitní směs rychle a pomalu se uvolňujících bílkovin pro lepší regeneraci, zatímco THE Amino+ a THE Pre-Workout+ obsahují fázově se uvolňující látky, díky čemuž dostanou z tréninku maximum.

30. Fat Gripz

Využívaný jak elitními bodybuildery tak týmovými sportovci, Fat Gripz jsou vytvořené tak, aby rozšířily váš úchop na čince a více aktivovaly svaly v rukou a pažích. Pomáhají přecházet svalovým dysbalancím a zlepšují růst svalů.

31. Posilovač úchopu

Pokud jejich ruce a předloktí nedokáží udržet krok s jejich nohama, pak je čas zapracovat na síle úchopu. Něco, co si můžou vzít k televizi, posilovač úchopu je vytvořený tak, aby zvětšil sílu v rukou, zápěstích a předloktích. Odpor je nastavitelný od 9kg do 40kg, takže můžou sledovat svůj progres.

32. Dámská Curve kolekce

S naší nejpopulárnější bezešvou kolekcí bude královnou fitka. Curve kolekce tvaruje tělo a odvádí pot, takže se bude cítit v pohodlí a stylová, ať už ji čeká jakýkoliv trénink. A díky barvám, ve kterých přichází, bude i ten nejpošmournější zimní den o něco veselejší.

33. Pánská Essentials kolekce

Všichni známe muže, který žije ve sportovním oblečení – a kdo by se divil, když vypadá tak dobře? Pánská Essentials kolekce pro ně má vše potřebné na každý den v týdnu, od tepláků na rest days přes tílka, ve kterých můžou ukázat svou tvrdou práci ve fitku. Přichází v řadě barev a střihů, takže si každý najde to svoje.

Zdravé vánoční svačinky

Víme, že Vánoce jsou hodně o jídle – a to platí i pro milovníky fitness. Se svačinkami, které si mohou vychutnat v každé situaci, je zaručeně potěšíte.

34. Protein Snack Box

Darujte jim jinou svačinku na každý den v týdnu s naším Protein Snack Boxem. Se sušenkami, brownies a naší populární šestivrstvou tyčinkou si můžete být jistí, že budou mít palivo na všechny ty lednové tréninky. Pokud se vyhýbají sladkostem, bude pro ně tohle dokonalá odměna.

35. Myvegan Snack Box

Dodejte palivo vašim vegan kamarádům s tímhle boxem plným vegan dobrot. Od plněných sušenek po všechny 3 příchutě Vegan Carb Crusher, vybrat si praktickou, lahodnou a zdravou svačinku už nikdy nebude problém. Nabité bílkovinami a s nízkým obsahem cukru, tyhle veganské svačinky budou ideální na zahnání všech chutí pomocí lahodných a výživných alternativ.

36. Double Dough Brownie

Kombinace dvou nejpopulárnějších dobrot, naše Double Dough Brownies jsou tvořené lahodnými sušenkami a brownies a jsou navíc plné bílkovin. A pokud to nestačí, jsou zdobené karamelem s nízkým obsahem cukru a polité čokoládou – sen každého milovníka čokolády.

37. THE Carb Crusher výběrový box

S nízkým obsahem cukru, plné bílkovin a nabité 20 různými vitamíny a minerály, to je opravdu královna všech svačinek. Vytvořená tak, aby zahnala všechny chutě, perfektní způsob, jak začít nový rok silně a chutně.

38. Clear Whey Isolate

Vítěz kategorie ‚Nejlepší produkt sportovní výživy‘ na European Specialist Sports Nutrition Awards 2019, Clear Whey Isolate musí vyzkoušet. Je to snadno mixovatelný proteinový shake, šťavnatá alternativa ke klasickému proteinovému shaku, díky čemuž je to perfektní osvěžení a rehydratace v jednom během a po tréninku, která jim dodá potřebné bílkoviny na regeneraci. Obsahuje 20g bílkovin v jedné porci a přichází ve 12 různých příchutích.

39. Clear Vegan Protein

Pokud dávají přednost rostlinné variantě, stále si můžou vychutnat tuhle šťavnatou proteinovou revoluci! Přichází v 5 různých příchutích, obsahuje 10g bílkovin na jednu porci a 50% doporučené denní dávky B vitamínů. Tyhle ovocné příchutě jsou ideální na osvěžení a regeneraci po těžkém tréninku ve fitku.

Dárky pro běžce

Letos většina z nás cvičila venku víc než kdy jindy. Nebojte se nic, máme dárky pro všechny vaše kamarády běžce, které jim pomohou si udržet motivaci i v novém roce.

40. Dámská Velocity kolekce

Velocity kolekce s nimi udrží krok, ať už si dávají 5km nebo sprinty do kopce a HIIT tréninky. Má pot odvádějící látku, laser cut ventilaci a skutečně padne, takže budou moci ze svého běhu vyždímat maximum, ať už běhají roky nebo teprve začínají. Odměňte je celým setem, který zahrnuje legíny, sportovní podprsenku, trička s dlouhým rukávem, tílka a kraťasy v řadě skvělých barev.

41. Pánská Velocity kolekce

Udržte je v pohodlí a teple i během zimních běhů s Velocity kolekcí. Vytvořená pro každý trénink, tyhle kousky jsou tvořené strečovou látkou napínající se do 4 stran s pot odvádějící technologií, která je ochladí a udrží krok s každým jejich pohybem. Máme trička s dlouhým rukávem, tílka, trička, kraťasy a tepláky, takže ho budete moci kompletně vybavit.

42. MP Essentials pásek na běhání

Nezbytnost pro každého běžce – něco, kam si můžou bezpečně uložit telefon a klíče, když jsou venku. Tohle pouzdro jim nechá volné ruce a bezpečně padne kolem pasu, je voděodolné a má reflexní detaily, aby byli vidět i brzo ráno a pozdě večer.

43. MP dámská čelenka na běhání

Běhání v zimě může být docela drsné, takže jim pomozte zůstat v teple s touhle čelenkou na běhání. Perfektně udrží vlasy z obličeje a uši v teple, čelenka navíc umožní teplu odcházet z povrchu hlavy, na rozdíl od čepice. Má reflexní prvky, takže budou bezpečně viditelné, a silikon, který zabrání klouzání, nezbytnost pro každou běžkyni.

44. Pouzdro na ruku na běhání

Ať už je to kvůli trackování běhu nebo poslechu hudby, většina běžců si s sebou bere telefon, ale kam ho dát? Tohle pouzdro má plně přizpůsobitelný pásek a je vytvořené z neoprenu. Sedí těsně na kůži, má přihrádku na klíč, takže mohou vyběhnout, kdykoliv se jim zachce.

45. Thermopure

Pokud potřebují extra nakopnutí, aby se dostali z postele a zavázali tenisky, pak může být Thermopure tím správným řešením. Obsahuje kofein, který zlepšuje výkon a pozornost, v Thermopure navíc najdete B Vitamíny, které zmírňují únavu.

46. MP Seamless šátek

Darujte jim tento šátek speciálně vytvořený na cvičení, který ocení zejména v chladném počsí. Má strategicky umístěné síťované panely, které zajistí prodyšnost, reflexní pásek, který je udrží v bezpečí, a šňůrku na přizpůsobení velikosti – ideální na zahřátí při běhu v zimě.

47. Energy Gel Elite

Pokud trénují na maraton nebo prostě milují dlouhý běh, pak se rychlé sacharidy stanou jejich novým nejlepším kamarádem. Ujistěte se, že jsou připraveni na pořádnou vzdálenost s Energy Gel Elite, energy gelem, který kombinuje rychle se uvolňující sacharidy maltodextrin a fruktózu, stejně tak jako směs elektrolytů a vitamínů. Pokud jsou to profíci, můžou být v klidu s vědomím, že je schválený od Informed Sport.

Co si z článku odnést

Způsob, jakým trénujeme a udržujeme se fit, se letos hodně změnil, ale náš průvodce vánočními dárky pro fitness nadšence je plný doporučení pro všechny možné styly tréninku, ať už cvičíte v ložnici-lomeno-kanceláři-lomeno-fitku, staráte se o sebe v kuchyni nebo objevujete nové běžecké tratě.

Víme, že letošní rok byl pro milovníky fitka náročný, stejně tak jako pro ty, kteří se prostě chtěli udržovat fit. Pomozte milovníkům fitness a darujte jim některé z těchto dárků, které ocení po celý rok 2021.

 

 

Naše články slouží k informativním a vzdělávacím účelům, v žádném případě neslouží jako zdravotní rady. V případě nejasností v užívání doplňků stravy a suplementů nebo v případě radikální změny Vašich stravovacích návyků, se nejdříve poraďte s odborníkem na zdraví nebo kvalifikovaným nutričním poradcem.

Evangeline Howarth
Autor a expert
Zobrazit profil Evangeline Howarth

Evangeline se účastnila sportovních soutěží již od mládí. Jako kvalifikovaná RYA instruktorka jízdy na malých závodních lodích rozumí důležitosti správné výživy pro zvládnutí extrémních a vytrvalostních sportů, především díky její zkušenosti s týmy Velké Británie a vedením a trénováním prvního týmu její univerzity.

Ve svém volném čase miluje Evangeline běh - především maratony. O víkendech ji můžete najít u vodních sportů nebo při výšlapu do kopců. Její ideální večer je strávený HIIT tréninkem nebo dřepy v posilovně před tím, než si připraví nějaké pálivé jídlo s hromadou zeleniny - mňam!

Přečtěte si více o Evangelininých zážitcích zde.

myprotein