Už vás omrzela klasická ovesná kaše? Vyzkoušejte tuto zapečenou ovesnou kaši, která obsahuje navíc trochu netradiční ingredience – dýni.
Ingredience:
- 70g ovesných vloček
- 100g dýně hokkaido
- vejce
- 10g MyProtein Impact whey protein skořicová rolka
- 20g MyProtein čokoládových gombíků
- Flavdrops v libovolné příchuti (doporučuji karamelové)
- 250ml vody
- dle chuti MySyrup, oříškové máslo, ovoce
Postup:
- Předehřejeme si troubu na 180°C.
- Dýni si oloupeme, nakrájíme na kostičky a dáme na 3 minuty do mikrovlnky.
- Poté ji přendáme do mísy, přidáme trochu vody a umixujeme pyré.
- Přidáme vločky, vejce, protein, flavdrops a 250ml vody a promícháme.
- Vzniklou směs přelijeme do formy a nahoru dáme čokoládové butonky.
- Pečeme 15 minut.
Po vytáhnutí z trouby zalijeme oblíbenou příchutí MySyrupu, oříškovým máslem a oblíbeným ovocem.
Dobrou chuť!