Zpět na hlavní obsah
Naši ambasadoři

SLAVÍME 15 LET POHÁNĚNÍ VAŠICH AMBICÍ

SLAVÍME 15 LET POHÁNĚNÍ VAŠICH AMBICÍ
Lauren Dawes
Autor a expert5 let Ago
Zobrazit profil Lauren Dawes

Máme narozeniny a slavíme 15 let pohánění vašich ambicí.

Tak daleko jsme došli od té chvíle, kdy jsme začali - a víme, že by to nebylo možné bez všech lidí, kteří tvoří Tým Myprotein. Zaměstnanci, ambasadoři, sportovci – a samozřejmě, každý z našich zákazníků.

To je důvod, proč jsme u příležitosti našich narozenin chtěli prosadit úspěchy lidí, kteří byly součástí naší cesty. Lidé, které máme tu čest podporovat.

Jedním z nich je náš první ambassador pro Českou republiku, který nás inspiroval úžasnými výkony, ambicemi a odhodláním - Martin Gabko.

Nelze opomenout pětinásobného olympijského medailistu původem z Velké Británie - Maxe Whitlocka.

Martinův příběh

Profesionální kuturista, který obsadil 2. místo na BFC Cup 2017 v kategorii Men's Physique a na Mistrovství Čech 2018 5. místo v kulturistice do 80kg.

Kromě vlastních soutěží je také osobním trenérem kulturistiky, kondičního cvičení, instruktorem fitness a výživovým poradcem.

Přečtěte si celý rozhovor s Martinem zde.

 

Maxův příběh

Max zanechal svou stopu v britské gymnastice navždy. Pětinásobný olympijský medailista, který se zapsal do historie, když se stal prvním britským zlatým medailistou v umělecké gymnastice - na letních olympijských hrách 2016 zvítězil jak disciplíně prostná, tak také v koni našíř.

Nyní má své pevně stanovené cíle na olympiádu v Tokiu 2020 a učinil ambiciózní rozhodnutí rozšířit svůj trénink z těchto dvou disciplín rovnou na čtyři.

Pro kompletní rozhovor s Maxem klikněte zde.

 

I vy se můžete se zapojit do oslav s nepřehlédnutelnými nabídkami přímo zde.

Lauren Dawes
Autor a expert
Zobrazit profil Lauren Dawes

Lauren vystudovala anglickou literaturu a pochází z jihu. Miluje plavání, během uplynulých let objevila sílu tréninků se zátěží a má mnoho prostoru pro zlepšení ve svých každotýdenních hodinách Hot jógy.

O víkendech většinou peče nebo jí nějaký brunch a užívá si každý nový recept se svými spolubydlícími - hlavně od té doby, co se zbavila studentských návyků jako například života na těstovinách. Především však věří v udržování rovnováhy mezi tréninkem a sociálním životem.

Zjistěte víc o zkušenostech Lauren zde.

myprotein