Zpět na hlavní obsah
Naši ambasadoři

Myprotein slaví patnáctiny | Narozeninový rozhovor s ambasadorem Martinem Gabkem

Myprotein slaví patnáctiny | Narozeninový rozhovor s ambasadorem Martinem Gabkem
Nela Hoskovcova
Autor a expert5 let Ago
Zobrazit profil Nela Hoskovcova

Patnácté narozeniny jsou významný milník snad pro všechny dospívající. Patnáct svíček na pomyslném proteinovém dortu znamená patnáct báječných let, po která vám ze všech sil pomáháme dosáhnout svých cílů, ať už jsou jakékoliv.

Vaší přízně si nesmírně vážíme a jako narozeninový dárek "od nás pro vás" jsme si připravili rozhovor s naším prvním oficiálním českým ambasadorem Martinem Gabkem, osobním trenérem, fitness závodníkem a influencerem, ve kterém se s námi podělil o svůj pohled na spolupráci s naší značkou, prozradil nám, jaké jsou jeho oblíbené produkty a rozdal i pár tipů pro vás.

Naše značka Myprotein slaví krásné patnácté narozeniny. Jak dlouho s námi spolupracuješ ty a jak ses ke spolupráci dostal?

Martin: Se značkou Myprotein spolupracuji více než 2 roky a ke spolupráci jsem byl osloven Nicol, která měla tehdy na starost Myprotein v České republice (nyní GM), mám ten pocit, že to bylo krátce po překročení 10 tisíc odběratelů na mém YouTube kanále.

Stal ses naším prvním českým ambasadorem. Jaké jsi měl pocity, když ti naše dnešní manažerka pro ČR Gábi pozici nabídla, a jak to vnímáš teď?

Martin: Měl jsem a mám z toho opravdu dobrý pocit, je mi ctí reprezentovat takhle silnou značku. Myprotein mi velmi ulehčil cestu, kterou stále následuji a jsem za to nesmírně vděčný. Vnímám to i jako velký závazek, kdy musím dbát na kvalitu mých příspěvků, ale není to nic, co bych nezvládl.

Jak jsi spokojen se spoluprací s Gábi a celým Myprotein týmem?

Martin: Jelikož je Gábi velice komunikativní, tak se mi spolupracuje nádherně, pokud k tomu připojím ještě Tondu (Influencer manažera), tak jsme silný tým, který zvládne velké věci.

Co by podle tebe měl správný ambasador splňovat, aby dobře reprezentoval značku? Jak se člověk může ambasadorem stát?

Martin: Upřímně nevím, jak korektně odpovědět na tuto otázku. Myslím, že by ambasador měl určitě být sám sebou, netlačit v propagaci na pilu, umět porozumět lidem a tomu, co chtějí, vycítit dobrý čas na propagaci značky, mít pozitivní postoj k sebe‐propagaci a budování svého jména jako značky.

A jak se stát ambasadorem? Být přínosem pro značku a hlavně si myslím, že je to o tom dělat to, co člověka baví, co má rád, nepřestat, jít dál a ono už se to nějak ukáže, ostatně, já se k tomu dostal po 2 letech.

Jaké naše produkty ti nesmí doma chybět a které máš nejradši? Máš nějakou nejoblíbenější příchuť Impact Whey Proteinu nebo jiných doplňků? Vzpomeneš si na svůj první Myprotein produkt?

Martin: Jelikož s Myproteinem spolupracuji více než 2 roky, tak mám doma skoro všechno, co Myprotein nabízí. Nicméně, jako prioritní věci bych doporučil Multivitamín, já mám konkrétně Alpha Men, který beru pravidelně od začátku spolupráce, a za 2 roky jsem byl pouze 1x nachlazený. Další jako nesmírně důležitý doplněk stravy vidím Omega-3, které jsem před několika měsíci objednal v balení po 1000 tobolkách za super cenu.

Jako další určitě zinek & magnezium a v neposlední řadě protein, ale určitě je spoustu dalších doplňků, které jsou také potřeba, za mě oblíbené Impact EAA, bez kterých už na trénink nejdu. A nejlepší příchuť proteinu? Stoprocentně slaný karamel a čoko‐oříšek.

A můj první Myprotein produkt? Určitě protein :).

Jak bys na závěr motivoval lidi k cestě za svými cíli ať už v posilovně nebo mimo ni?

Martin: Já bych k tomu připojil jen něco, čím už se řídím nějaký ten čas:

„Není to jen o tom chtít, je to hlavně o tom si za tím jít. Spousta lidí chce tohle a tamto, ale nic pro to nedělají. Je to vždy dlouhá cesta za úspěchem, za dosažením vysněného cíle, ale moc dobře vím, že ten cíl stojí za to. Nečekej, čas letí zatraceně rychle.“

Martinovi moc děkujeme, a pokud vás jeho cesta za ambasadorstvím a obecně svými cíli inspirovala a chcete si k našim narozeninám udělat radost, Martinovy oblíbené produkty můžete zakoupit na našem eshopu nyní za narozeninovou slevu až 40%.

Chcete o Martinovi vědět více? Sledujte ho na @martin_gabko

Vedla: Nela Hoskovcová

Napsala: Nela Hoskovcová

Nela Hoskovcova
Autor a expert
Zobrazit profil Nela Hoskovcova
Nela je původem z Vysočiny, ale žije a pracuje ve Velké Británii, kde také vystudovala BSc (Hons) v oboru Sport, Exercise and Nutrition a následně MSc v oboru Food and Nutrition. Je registrovanou specialistkou na sportovní výživu na Sport and Exercise Nutrition Register (SENr) pod British Dietetic Association. Kromě toho je také certifikovanou osobní trenérkou a fitness instruktorkou. Nela praktikuje výživu na plný úvazek a ve volném čase se věnuje klientům na osobním tréninku a vede skupinové fitness lekce, její nejoblíbenější je spinning. Sama sport a pohyb miluje a věnuje se mu od malička – přes cheerleading, aerobic a step aerobic se dostala k gymu, činkám a běhu, což jsou momentálně její oblíbené aktivity. Kromě toho ale miluje jídlo a nikdy nepohrdne procházkou do kavárny na dort a cappuccino.
myprotein