Zpět na hlavní obsah
Naši ambasadoři

Eddie Hall se vrací k těžkému zvedání, dal ¾ tuny na leg press

Eddie Hall se vrací k těžkému zvedání, dal ¾ tuny na leg press
Emily Wilcock
Autor a expert2 let Ago
Zobrazit profil Emily Wilcock

Všichni víme, že Eddie Hall, který jako první zvedl 500 kg na mrtvý tah, je silný chlap. Ale nikdy nás nepřestává udivovat, kolik váhy je schopen zvednout. Jakožto jeho poslední ukázku síly předvedl 750 kg na leg press.

VIDEO ZDE

A tady to je, tři čtvrtě tuny. A to ani nebylo jeho 1 rep maximum. Zvládl neskutečných 8 opakování. Ani to nevypadá, že se zapotil. Dobře, to možná trochu přeháníme, protože mu není vidět do obličeje, ale v jeho podání to zní jednoduše.

Pojďme si tuhle váhu dát do kontextu: 750 kg je zhruba pět pand nebo středně velký karavan. Je to skoro váha žirafy. Wow.

Všechno, co můžeme říct, je to, že pokud chodíte do stejného gymu jako Eddie Hall, nechoďte tam ve stejný čas jako on. Nezbyde na vás moc kotoučů. Doufejme, že Eddie po sobě všechny kotouče zase uklidil, jelikož člověk, který jde cvičit po něm, by tak měl docela co dělat.

Co si z článku odnést

Od Eddieho očekáváme nevídanou sílu, ale naše čelisti padly k zemi, když se prostě ukázal na tréninku a jen tak dal 750 kg na leg press. A to ani zrovna není uprostřed nějak zvlášť těžkého tréninku.

Emily Wilcock
Autor a expert
Zobrazit profil Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein